Pył na wietrze 4 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Nie żyje. Będzie brakować fanom. Edytowano 21 godzin temu przez Pył na wietrze 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 7 Napisano 21 godzin temu Pewnie bezbek jak resztą polskich kabareciarzy, ale umarła to chlip chlip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 4 Napisano 20 godzin temu Jeden z nielicznych kabaretów aktualnie który prezentuje jeszcze jakiś poziom w tej dziedzinie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurtura 0 Napisano 20 godzin temu a, nawet ja znam ten suchar... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 15 Napisano 19 godzin temu Szkoda baby. Nigdy nie zapomnę pieśni o anzeju kanalii która bylam katowana kiedyś <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 19 godzin temu Nie wiem ktora to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 387 Napisano 15 godzin temu Jeszcze bas tajpan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano 13 godzin temu Przykre bardzo. Uwielbiałam kilka jej występów. 59 lat to zdecydowanie za szybko, w dodatku z tak ogromną energią i werwą życiową Córka też wcześnie matkę straciła. Ale rak jest bezlitosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach