Pył na wietrze 4 Napisano czwartek o 10:30 (edytowany) Nie żyje. Będzie brakować fanom. Edytowano czwartek o 10:30 przez Pył na wietrze 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 7 Napisano czwartek o 10:32 Pewnie bezbek jak resztą polskich kabareciarzy, ale umarła to chlip chlip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 4 Napisano czwartek o 10:55 Jeden z nielicznych kabaretów aktualnie który prezentuje jeszcze jakiś poziom w tej dziedzinie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurtura 0 Napisano czwartek o 11:13 a, nawet ja znam ten suchar... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 17 Napisano czwartek o 11:38 Szkoda baby. Nigdy nie zapomnę pieśni o anzeju kanalii która bylam katowana kiedyś <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 8 Napisano czwartek o 11:39 Nie wiem ktora to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 387 Napisano czwartek o 16:02 Jeszcze bas tajpan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano czwartek o 17:52 Przykre bardzo. Uwielbiałam kilka jej występów. 59 lat to zdecydowanie za szybko, w dodatku z tak ogromną energią i werwą życiową Córka też wcześnie matkę straciła. Ale rak jest bezlitosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach