Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
lasencja

Facet poprosił o czas. Co to znaczy?

Polecane posty

5 minut temu, Get Out napisał:

Kobieta ciekawsza jak ma trochę tajemnic, a i ja lubię mieć swoje to się fajnie niweluje wtedy . 😁

Byleby to były błahe tajemnice a nie że na przykład że rozwaliła twoje auto 🤣

Edytowano przez Onaaaa

3 minuty temu, Get Out napisał:

W sosie mi nie przeszkadza, bo jest rozproszony i sam dodaje jak coś gotuje.

Jak muszę to bym zjadla ząbek czosnku to nie problem dla mnie tylko musiałabym wiedzieć że nie bede sie wtedy całować 😁

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Byleby to były błahe tajemnice a nie że na przykład że rozwaliła twoje auto 🤣

Kobiety i auta się nie pożycza dlatego są zasady aby zapobiegać takim incydentom. 😁

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Jak muszę to bym zjadla ząbek czosnku to nie problem dla mnie tylko musiałabym wiedzieć że nie bede sie wtedy całować 😁

Dlatego jak w potrawie będzie to przejdzie niezauważony. 😁Ty wierzysz w jego możliwości lecznicze 🤔

3 minuty temu, Get Out napisał:

Kobiety i auta się nie pożycza dlatego są zasady aby zapobiegać takim incydentom. 😁

Oj tam były by kluczyki na wierzchu i sama by wzięła auto i byłoby jak w kabarecie że by ci usługiwała 😆

Oczywiście że kobiet sie nie pożycza 🙂

7 minut temu, Get Out napisał:

Dlatego jak w potrawie będzie to przejdzie niezauważony. 😁Ty wierzysz w jego możliwości lecznicze 🤔

Napewno czosnek ma właściwości lecznicze ale ja bardziej wierzę w mniszka lekarskiego a właściwie w jego korzeń. 

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Oj tam były by kluczyki na wierzchu i sama by wzięła auto i byłoby jak w kabarecie że by ci usługiwała 😆

Oczywiście że kobiet sie nie pożycza 🙂

Musiałbym zobaczyć jak jeździsz w sytuacjach stresowych , bo jak dobrze to byłbym wożony i trzeba sposobów żeby mnie przekonać abym coś dał. 😁

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Napewno czosnek ma właściwości lecznicze ale ja bardziej wierzę w mniszka lekarskiego a właściwie w jego korzeń. 

Ja w miód bo bakteriobójczy i teraz upodobałem sobie dodawać do wody , bo sama woda szybko przeleci przez jelita i można się odwodnić. 

Dobra kładę się bo głupoty zacznę gadać i północ już się patrzy na mnie . Dobranoc Magi 😘

15 minut temu, Get Out napisał:

Musiałbym zobaczyć jak jeździsz w sytuacjach stresowych , bo jak dobrze to byłbym wożony i trzeba sposobów żeby mnie przekonać abym coś dał. 😁

Ogólnie jeżdżę słabo bo problem taki że nie lubię prowadzić auta bo ciegle o czymś myślę ale nie o drodze 🤣 

Przekonać? Może gdybyś mial gruchota te przekonanie poszłoby mi lepiej 😆

Edytowano przez Onaaaa

13 minut temu, Get Out napisał:

Ja w miód bo bakteriobójczy i teraz upodobałem sobie dodawać do wody , bo sama woda szybko przeleci przez jelita i można się odwodnić. 

Dobra kładę się bo głupoty zacznę gadać i północ już się patrzy na mnie . Dobranoc Magi 😘

Gdybyś zaczął głupoty gadać to by bylo śmiesznie 😆

Dobranoc 😘

3 godziny temu, Onaaaa napisał:

A co to szkodzi 

10 godzin temu, lasencja napisał:

Cześć, poznałam faceta który jest ode mnie starszy o 4 lata. Spotykamy się od miesiąca. Na pierwszym spotkaniu poczuliśmy flow. Postanowiliśmy, że będzie następne spotkanie itd. Spotkanie 3h było dla nas zbyt krótkie. Czuliśmy się dobrze w swoim towarzystwie. W końcu on odwiedził mnie, ja jego. Pisaliśmy do sobie, było super. Relacja szła w dobrym kierunku. Kiedy napisałam do niego ratuj. Przyjechał. Zbliżyliśmy się do siebie, doszło do pieszczot, ale ja nie byłam pewna stosunku więc postanowiliśmy, że tego nie zrobimy. Po tym fakcie pisał do mnie. Rozmawialiśmy. Po czym mieliśmy trudności w dograniu spotkania. W końcu to ja upomniałam się o spotkanie. Napisał do mnie, że nie wie czy się spotkamy. Zbyt wiele pytań a mało odpowiedzi. Ja też napisałam mu, że nie wiem. Nie odzzywał się więc ja zapytałam, czy potrzebuje przerwy, czy jednak nie będziemy kontynuowali znajomości. Napisał, że potrzebuje czasu, bo życie ostatnio życie go przygniotło. Zapytałam, czy będziemy pisać czy nie. Napisał, że chyba tak i tego dnia do mnie pisał. Niestety cały następny dzień się nie odezwał i na też nie. Proszę napiszcie co o tym myślicie i podzielcie się własnymi doświadczeniami.

Mi się śniło że lize cycki brunette a potem mówię zrób loda a ona dobra zobaczymy co tam masz a ja mówię czekaj wezne go oplukam no i wracam ze wzwodem siadam se jak król zaczyna blodzic i się obudzilem słabo nie? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się