Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu Mam dla kogo zyc A jak mi wszyscy umra, rodzina i przyjaciele to wyruszam w podroz, przezyc przygode Jak Marco Polo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu Tak, i co wieczor pisac z Klaudiuszem na kafe przy zachodzie slonca i pieknym niebie, i tak przez 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu Wcale sie nie wije, jestem mlody i zdrowy za mlody by umierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu To milej zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu Jestem mlody, odmlodnialem sporo i zeszczuplalem, a placka nie widac, ze mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu Do tego jestem wysoki, wiec nawet jak jest jakis placek, to go nje widac za bardzo Ja jak sie uczesze to w ogole nie widze zadnego placka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu Kiedys widzialem na miescie typa, co mial podobny kolor wlosow do moich, i ten to mial dopiero placka, to sobie z dwiema blond milfami szedl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu Tak ci sie tylko wydaje krasnal, pieklo to by bylo byc toba Ja jestem w raju i w niebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Złoty ... napisał: Z jakiej pracy jak cały dzień byłaś na forum W normalnej po awansie. Won i jutro dzwonię do księdza Jerzego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu A co sie interesujesz, pisalem ci 100 razy spadaj to spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 13 Napisano 7 godzin temu Szczerbaty to kanalia, dawno temu mnie juz Klaudiusz przed nim ostrzegala Za to doskonale pamietam, jak nimfetka tu kiedys napisala, ze ona na kafe nie bedzie pisac, bo tu ponizaja przemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREWO 9 Napisano 5 godzin temu (edytowany) AŻ MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO, JA SE SZŁA SUMAAAA Edytowano 5 godzin temu przez TREWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach