Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu jajaja kokodżambo jajaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 15 godzin temu W dniu spotkania jej sie zemdlalo, ale przeciez w kazdej chwili tu moze przyjechac i napisac do mnie na Kafe ze jest w Warwick, nikt nie zabroni Klaudii spotkac sie ze mna, w koncu mielismy razem pojechac do Polski przez Europe, a potem miala byc impreza powitalna 🥳🥳🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Pusia 2000 tak napisał: Ja bym nie chciał bi ani les bo to jak zdobyć pół kobiety albo transa niby ciało się zgadza ale w głowie typ bez samiczkowych odpalow kazda jest typem w glowie jak nie ufa psychicznemu gejowi a co myslales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 42 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Dżumbo napisał: jajaja kokodżambo jajaje Co je kokodżambo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu nie dorobiemy se siurka niestety zeby bylo jak nalezy i geyowi pasowalo, zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 15 godzin temu Mojemu przyjacielowi anglikowi pokazalem dzisiaj, gdzie mam namiot, a on ze super miejscowka i ze to jakis cud, ze sie w takim miejscu schowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 4 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Hypnotize napisał: W dniu spotkania jej sie zemdlalo, ale przeciez w kazdej chwili tu moze przyjechac i napisac do mnie na Kafe ze jest w Warwick, nikt nie zabroni Klaudii spotkac sie ze mna, w koncu mielismy razem pojechac do Polski przez Europe, a potem miala byc impreza powitalna 🥳🥳🥳 Ona nie napisze, bo wie że jesteś niestabilnym psychicznie schizofrenikiem i sie ciebie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Co je kokodżambo? jaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Dzisiaj jak wroce to jeszcze sobie obroce namiot o 180 stopni zebym mial wejscie przy krzakach, i zadaszenie i bedzie poezja ale dzisiaj bede mial spanie spanie i granie na konsoli w nocy FAK dobra ja uciekam, milego tygodnia zycze, pa Edytowano 15 godzin temu przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 15 godzin temu Pisala ostatnio tutaj w niedziele, i wie, ze mieszkam w namiocie i wyslalem jej fotki, i pisala, ze ladnie tutaj u mnie a dzisiaj mi sie Klaudia snila, a nie klaudiusz klaudiusz mi sie z dwa razy snila.a Klaudia juz chyba z 30 jak nic snily mi sie gory lasy i Klaudia FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusia 2000 tak 17 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, Dżumbo napisał: kazda jest typem w glowie jak nie ufa psychicznemu gejowi a co myslales Nie żadna nie jest ty po prostu nie rozumiesz na co zwracam uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusia 2000 tak 17 Napisano 15 godzin temu Chociaż wróć elka jest bardzo męska ale i tak tam sporo samiczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 42 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Dżumbo napisał: jaje Jaja je. Wiem że suchar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu ajjjaj ajm jor little butterfly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Pusia 2000 tak napisał: Chociaż wróć elka jest bardzo męska ale i tak tam sporo samiczki byt samiczki to zycie ksiezniczki a nie kórwy niewolnicy ktora chce zmienic plec okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu Klaudiuszek to tam ma koniki i wklada wielkie suknie rozpiete na dópe plus size na kalesony jak nog nie ogoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu Klaudik tesknimy za tobą sledziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 15 godzin temu Klaudiusz chyba dopiero w weekend bedzie, niestety, life is brutal Albo wyjeebala sie z konia i juz nie zyje, bo jej kon wyjeebal z tylnich kopyt w twarz i RIP in peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu gdzie ty widziales te tresci z koniem ja raz widzialam tylko, ale te konie byly oblesne, chyba wyparlam to z pamieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu dobrze ze mamy wiatrak na klimakterium fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 15 godzin temu jesli jestem typem to mialabym dluzszego benisa od was i laski fajne by lecialy tylko by musialy utrzymac alkusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 15 godzin temu Jakie tresci? Klaudiusz kiedys tu wrzucala foto kucyka bialego, na ktorym jezdzi i pisala, ze chcialaby miec swoja ziemie i konie i sobie jezdzic na nich Szczesciarze te konie na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 15 godzin temu (edytowany) No to juz potwierdzone, we Wrzesniu jade z mama i babcia do Kolobrzegu na tydzien xD Pokapie sie w morzu i moze Klaudiusza jezdzacego na rowerze spotkam xD Edytowano 15 godzin temu przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusia 2000 tak 17 Napisano 14 godzin temu 23 minuty temu, Dżumbo napisał: jesli jestem typem to mialabym dluzszego benisa od was i laski fajne by lecialy tylko by musialy utrzymac alkusa Skoro wargi mnejsze masz malutkie to miała byś 7cm jak kermita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pusia 2000 tak napisał: Skoro wargi mnejsze masz malutkie to miała byś 7cm jak kermita Mam duzego przecież na nagi instynkt nic nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 14 godzin temu Ale fajny basen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusia 2000 tak 17 Napisano 14 godzin temu 35 minut temu, Hypnotize napisał: life is brutal Jest proste tylko mi odcielo rozum człowieka gdybym wiedział że matka ma 2 lata to bym żadnych giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 14 godzin temu Bym się puściła z kimś i pisała wam jak ostatnia shhhmata ale chyba nie lecę na benisy jakiekolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusia 2000 tak 17 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Dżumbo napisał: Mam duzego przecież na nagi instynkt nic nie widać Pokaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusia 2000 tak 17 Napisano 14 godzin temu Według mnie dumbusia ma bule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach