BabkaBożaTak 4 Napisano 12 godzin temu Astrologia interesujo się głównie pedały. Takie som fakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Znam 2 ważne dla mnie osoby które są wagą ale nie przepadam za nimi. Nie mam rekacji, ale witaj w klubie też tych znaków nie lubię za bardzo Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 607 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie mam rekacji, ale witaj w klubie też tych znaków nie lubię za bardzo A ty spod jakiego znaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty spod jakiego znaku? Ryby... Onaaaa, ale nie grubej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 2 Napisano 12 godzin temu 18 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Astrologia interesujo się głównie pedały. teraz piszesz moim językiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, p0lacki śmieć napisał: teraz piszesz moim językiem Japa polacki ... udający amanta z zachodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 2 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Japa polacki ... udający amanta z zachodu o ty szmaato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, p0lacki śmieć napisał: o ty szmaato Giń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 607 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ryby... Onaaaa, ale nie grubej Najbardziej lubie sumy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najbardziej lubie sumy Ja też, mają taką gładką skórę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 607 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja też, mają taką gładką skórę Bo mają słodkie wąsy i muszą co jakiś czas płynąć do góry po powietrze i wtedy gdy tak wypływały w akwarium je głaskałam. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo mają słodkie wąsy i muszą co jakiś czas płynąć do góry po powietrze i wtedy gdy tak wypływały w akwarium je głaskałam. Dobranoc To prawda, ja też mam wąsy i brodę również, ale do głaskania tak jak ta rybka, to ja nie wiem czy się nadaje chociaż lubię. Dobranoc Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 10 Napisano 11 godzin temu ale tu słodko a zarazem zbereznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach