Saszkа 9 Napisano 9 godzin temu (edytowany) @wakanka1 nikt by nie wiedział pewnych rzeczy Edytowano 9 godzin temu przez Saszkа 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 8 godzin temu Idz se fotografuj najeczki stopkarzu ukraiński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saszkа 9 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Idz se fotografuj najeczki stopkarzu ukraiński Mylisz mnie z kotarbą, ale kuś dalej to w tej samej dziurze cię zakopię. ;-))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Saszkа napisał: Mylisz mnie z kotarbą, ale kuś dalej to w tej samej dziurze cię zakopię. ;-))))))))))))))))) Nikogo nie mylę. Najeczki na plaży i nozky jakiejś dziewuszki. Mam dobrą pamięć panie stopo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 8 godzin temu 34 minuty temu, BabkaBożaTak napisał: Nikogo nie mylę. Najeczki na plaży i nozky jakiejś dziewuszki. Mam dobrą pamięć panie stopo. Minęło z 7 lat, a Ty nadal nazywasz Moona jakąś "Stopą", ogar tępa łycho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, TRYN FEKALIN napisał: Minęło z 7 lat, a Ty nadal nazywasz Moona jakąś "Stopą", ogar tępa łycho Czas nie istnieje tryniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 49 Napisano 8 godzin temu 48 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Idz se fotografuj najeczki stopkarzu ukraiński A to nie kotarby zdjecia były? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: A to nie kotarby zdjecia były? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 66 Napisano 7 godzin temu Ale Lech masakruje Breidablik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach