Hypnotize 17 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Fajnie? https://ibb.co/XrxzWP5g Edytowano 10 godzin temu przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 10 godzin temu Hipnotajzyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 10 godzin temu Ozzy Osbourne nie zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 14 Napisano 10 godzin temu Wiem. Pamiętam jak se podpaski na czoło przyklejał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 10 godzin temu Heh, a ja kiedys w Birmingam bylem i szwedalem sie po centrum i most Black Sabbath znalazlem, a tam laweczka z czlonkami Black Sabbath figury, a obok tabliczka ze tu niedaleko narodzil sie ten zespol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano 9 godzin temu Ciemno juz, trzeba wylaczyc sprzety i posluchac lasu, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 9 godzin temu Bałabym się. Myślałam o tobie, bo cię tu nie było, czy coś ci się nie stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
głębinowy gnębiciel 5 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, Hypnotize napisał: Ciemno juz, trzeba wylaczyc sprzety i posluchac lasu, dobranoc całąnoc obssrańcu bedziesz siedział i słuchał czy nie ma dźwieku łamanych gałęzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 6 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Hypnotize napisał: Ozzy Osbourne nie zyje NIEŹLE, A JESZCZE 2 TYGODNIE TEMU OSTATNI KONCERT NAKURVIŁ CHYBA CZUŁ, ŻE TO KONIEC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 530 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Hypnotize napisał: Ozzy Osbourne nie zyje Że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach