Klikamy_SPAM-y 17 Napisano czwartek o 12:34 Dawno nikt nie wstawiał. On się tak śmiesznie odpala, gdy mu się przypomina jakim jest pokurczem i menelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 19 Napisano czwartek o 12:40 Liberace takie konto jest z jego fota w avku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano czwartek o 12:48 Krasnal chyba bana dostał, bo chciał chłostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano czwartek o 12:53 Fajne bylo to foto w czapce na tle drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 91 Napisano czwartek o 13:09 Oczywiscie i to nie jedno, w końcu to mój wielbiciel nr 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano czwartek o 13:18 Wow ja gdzies mialem to w czapce na tle drzwi, jak mial jeszcze dluga brode krasnala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 91 Napisano czwartek o 13:30 To zdjęcie o którym mowisz chyba też mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano czwartek o 13:31 Haha a ile masz jeszcze jego fot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 91 Napisano czwartek o 13:33 Nie wiem, musiałabym policzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano czwartek o 13:37 Spoko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 28 Napisano czwartek o 13:53 Elzbieta jest sajkoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano czwartek o 13:54 35 minut temu, Hypnotize napisał: Wow ja gdzies mialem to w czapce na tle drzwi, jak mial jeszcze dluga brode krasnala I białe skarpety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano czwartek o 13:56 Na tej foto chyba ma ciemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano czwartek o 15:22 Es gibt keinen Gartenzwerg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano 23 godziny temu Dnia 24.07.2025 o 14:40, Dżumbo napisał: Liberace takie konto jest z jego fota w avku To nie ten. Forumowy krasnal jest dużo starszy i pełno go na yt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klavdia Cocolino 9 Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: To nie ten. Forumowy krasnal jest dużo starszy i pełno go na yt. Leki, babcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Klavdia Cocolino napisał: Leki, babcia. Jak tam krasnal dziadku się czujesz w skórze kobiety? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano 23 godziny temu 15 minut temu, Ffxc1_5yih napisał: To nie ten. Forumowy krasnal jest dużo starszy i pełno go na yt. I co tam nagrywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I co tam nagrywa? Pogadanki o życiu i związkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano 22 godziny temu 34 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał: Pogadanki o życiu i związkach. A ma brodę po kolana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano 22 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ma brodę po kolana? W ogóle nie nosi zarostu. O narcyzmie też wiele rozprawia, a zna go od podszewki będąc klasycznym narcyzem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano 22 godziny temu 7 minut temu, Ffxc1_5yih napisał: W ogóle nie nosi zarostu. O narcyzmie też wiele rozprawia, a zna go od podszewki będąc klasycznym narcyzem. To nie on. Mogę wiedzieć kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano 21 godzin temu Forumowiczką z uczuciowego, a ty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 21 godzin temu To trollica jest ja trochę nie wierzę w schizofremie różne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 29 Napisano 21 godzin temu 16 minut temu, Ffxc1_5yih napisał: Forumowiczką z uczuciowego, a ty?? Ja bardziej z wykopu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano 21 godzin temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja bardziej z wykopu Krasnal nie jest też psychologiem z wykształcenia, ale uwielbia odgrywać różne role i podawać się za kogoś kim nie jest. Kiedy usłyszał w necie podcast psychologa o narcyzmie, od razu zaczął nagrywać swój, na ten sam temat, żeby nikt go nie posądził o tę przypadłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 8 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Krasnal wrzucał kiedys takie przerażajace zdjecie z manekinem. Zapisał to ktos?? *midjourney zaciera raczki* Edytowano 21 godzin temu przez marianka szajba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano 21 godzin temu 38 minut temu, chrobot napisał: To trollica jest ja trochę nie wierzę w schizofremie różne Od trolli różnię się tym, że lubię wydobywać różne ukryte prawdy i pod nikogo się nie podszywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 8 Napisano 21 godzin temu Myslicie ze on ruha tego manekina wyporzyczonego z oddziału szpitalnego i dlatego jest tak przywiązany do leżaczka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 46 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, marianka szajba napisał: Myslicie ze on ruha tego manekina wyporzyczonego z oddziału szpitalnego i dlatego jest tak przywiązany do leżaczka?? Nie wiem, czy w jego wieku jeszcze cokolwiek można ...... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach