Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:35 Wiem, najgorsze jak nie dosc, ze ktos obraza, to jeszcze klamie i wmawia ci nieprawde, to najbardziej wykancza psychicznie, ze sie odechciewa internetow w ogole i jakichkolwiek kontaktow z ludzmi, bo sa podli bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:35 Chciałabym tam usunąć konto i zniknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:35 A jak tam samopoczucie, Klaudiusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:36 Gdzie usunac, na tym imvu? No mi tez chodzi po glowie zniknac, przez to spanie w lesie troche mi sie odechciewa korzystac z internetow w ogole ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano piątek o 21:39 4 minuty temu, Nadija* napisał: Nie przez Ciebie, pravol jest gorszy O ty świnio. Pravol ci nic złego nie zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:41 Sam jestes swinia, ty szczerbaty falszywcu, i masz cycki jak baba A do Klaudiusza zwracaj sie z szacunkiem i oddaj jej nalezyte honory, bo piszesz do damy, polglowku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:41 Nie umiem sobie z tym poradzić i nie wiem co zrobić, bo nie wszyscy są poyyebani, więc nie mogę tak po prostu uciec. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:42 A co jacys pojeebani ludzie tam sa? Ja nadal nie wierze, ze niedawno taka zakochana bylas w australijczyku, a teraz, ze depresyjny i nic z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano piątek o 21:43 (edytowany) 4 minuty temu, Hypnotize napisał: Sam jestes swinia, ty szczerbaty falszywcu, i masz cycki jak baba A do Klaudiusza zwracaj sie z szacunkiem i oddaj jej nalezyte honory, bo piszesz do damy, polglowku Szanuje Klaudiusza bo to moja przyjaciółka od kilku lat, to ty jej nie szanujesz Edytowano piątek o 21:45 przez mahdronal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:44 Jak masz zamiar fikac szczerbaty i obrazac to spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano piątek o 21:46 4 minuty temu, Hypnotize napisał: Sam jestes swinia, ty szczerbaty falszywcu, i masz cycki jak baba A ty masz kuutasa jak pasztetowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:47 Szkoda mi czasu na klotnie, zbyt dobrze sie czuje, spadaj szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:47 Ja spadam Trzymaj sie Klaudiusz, dobrej nocy zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:49 Teraz rozmawiam tylko z tym Amerykaninem. On nie pozwala pisać z innymi. Dał mi pokój, zrobił moderatorką i mam tam siedzieć. Z jednej strony dobrze, ale trochę się nudzę bo zablokował mojego przyjaciela z którym dużo siedziałam i rozmawiałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:51 To troche chuujowo, ja myslalem, ze sie wszyscy przyjaznicie nawzajem, a tu taka atmosfera, troche przykro ;/ To ten amerykanin nie pozwala Ci korespondowac z tym australijczykiem ze swoja wyspa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:53 On go nie lubi, ale mojego rana czasami z nim pogadam, bo tamten śpi wtedy, bo jest -6 godzin do mojego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:54 1 minutę temu, Salowa Magdalena napisał: Cyberpunk chce mieć cię tylko dla siebie Cyberpunk nie ma 43 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:57 Dzisiaj kazał mi wyrzucić 2 kobiety i jednego faceta, bo nie przestrzegali regulaminu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:57 Ehh przee...e, tak to jest w stadzie i walka o samice, a czemu nie lubi, bo moze dlatego ze jestes w nim zakochana, przeciez niedawno jeszcze pisalas, ze moglabys seeks z nim i to Twoja bratnia dusza i zaprosilabys go do siebie do domu, nie wiem co poszlo nie tak w ogole, troche przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 21:58 A co to za regulamin? A Ty swojego wlasnego czata nie.mozesz zalozyc i byc adminka? A faceci niech beda moderatory xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:58 1 minutę temu, Salowa Magdalena napisał: Ty też nie masz tyle lat ile mu pisałaś Bo zaokraglilam trochę, ale to mała różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 21:59 Przed chwilą, Hypnotize napisał: A co to za regulamin? A Ty swojego wlasnego czata nie.mozesz zalozyc i byc adminka? A faceci niech beda moderatory xD Nie umiem. On napisał zasady i kto nie przestrzega to wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 22:00 2 minuty temu, Hypnotize napisał: Ehh przee...e, tak to jest w stadzie i walka o samice, a czemu nie lubi, bo moze dlatego ze jestes w nim zakochana, przeciez niedawno jeszcze pisalas, ze moglabys seeks z nim i to Twoja bratnia dusza i zaprosilabys go do siebie do domu, nie wiem co poszlo nie tak w ogole, troche przykre On miał 27 a ja jednak wolę starszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 22:03 Aha, no szkoda, bo jednak bylas zakochana bardzo wtedy, a tu zonk, a on jakis depresyjny, no life is brutal A nie tesknisz za nim? Jak tam bycie moderatorka Ci sie podoba Xd. A czemu nie umiesz, to takie trudne? Skoro oni umieja, to Ty tez bys sie nauczyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 22:04 Dobrze, że jest dla mnie miły i ładnie do mnie mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 22:05 Rozmawiam z nim codziennie, ale tylko chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 25 Napisano piątek o 22:06 24 minuty temu, Nadija* napisał: Nie umiem sobie z tym poradzić i nie wiem co zrobić, bo nie wszyscy są poyyebani, więc nie mogę tak po prostu uciec. Nie bede oryginalny, wiadomo czego ci brakuje, a wiec do lekcji mała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 223 Napisano piątek o 22:07 Nie lubię tego, bo i tak on ciągle mówi kogo wywalić i mówi to przy nich, więc jest mi głupio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 22:07 A nie czujesz sie lekko zagubiona przez to wszystko w internecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano piątek o 22:08 A jak oni lamia regulamin? No troche kiepskie masakra, pewnie Cie to stresuje i presja troche. Ja nie lubie, gdy mna ktos pomiata albo wydaje polecenia, jakbym byl czyjas zabawka albo sluzacym czy narzedziem jakims ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach