mahdronal 0 Napisano 14 godzin temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludowa republika kafeterii 6 Napisano 13 godzin temu nie ma, ale ostatnio klaudiusz się pod nia podszywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 68 Napisano 13 godzin temu Co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 0 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, Srelcia napisał: Co tam? Chciałem CIĘ BARDZO MOCNO PRZEPROSIĆ ZA WSZYSTKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludowa republika kafeterii 6 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, mahdronal napisał: Chciałem CIĘ BARDZO MOCNO PRZEPROSIĆ ZA WSZYSTKO to kaludiusz, a nie elcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 68 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, mahdronal napisał: Chciałem CIĘ BARDZO MOCNO PRZEPROSIĆ ZA WSZYSTKO Jeszcze jakby te słowa były szczere to by było coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 26 Napisano 5 godzin temu Wiadomo ze nieszczere bo to od szczerbatego, falszywa menda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 50 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 lat mamusiowania tak najlepiej być wrednym jak goowno to nie masz urazy do kogoś coś Edytowano 4 godziny temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 26 Napisano 4 godziny temu Szczerbaty ma wieksze cycki niz Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 68 Napisano 8 minut temu No nie wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 26 Napisano 7 minut temu (edytowany) No ja tez nie wiem, jakie Elcia ma cycki, ale szczerbaty sie tak spasl, ze ma wieksze niz niejedna dziewczyna Edytowano 7 minut temu przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Hypnotize napisał: No ja tez nie wiem, jakie Elcia ma cycki, ale szczerbaty sie tak spasl, ze ma wieksze niz niejedna dziewczyna Małe ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 26 Napisano 1 minutę temu Moze Elcia powinna sobie sylikony zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach