schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:03 Bo masz kontakt z Moim Aniołem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:09 Przed chwilą, Hypnotize napisał: Klaudiusz to Aniol Klaudiusz to świnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:17 1 minutę temu, Hypnotize napisał: Myslisz, ze sie boje takiego knura jak ty? Na kolana klekaj i przepraszaj Klaudiusza, bo nimfetka.to jej do piet nie dorasta Myślę że tak Przecież to Klaudiusz zazdrości Nimfie urody, pieniędzy i inteligencji a nie odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 22 Napisano sobota o 18:20 w pracy gniję a nie w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 22 Napisano sobota o 18:21 Chciałbym se pognić w domu zmęczył mnie ten urlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:26 8 minut temu, Hypnotize napisał: A Klaudiusz nikomu niczego nie zazdrosci, mscisz sie na niej, bo ci dala kosza Nic mi nie dała bo ja jej nigdy nie chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 36 Napisano sobota o 18:29 Elżbieta cie nie chce paszoł won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:31 3 minuty temu, Hypnotize napisał: Pewnie, ze chciales i nadal chcesz, kiedys non stop za nia laziles i klaudiusz jestes, ale Klaudiusz sie brzydzi Toba, i slusznie BO MYŚLAŁEM ŻE WYGLĄDA TAK https://imgbox.com/UnIo6as6 A OKAZAŁO SIĘ ŻE TO NIE ONA I WSZYSTKICH OSZUKAŁA ŚWINIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 115 Napisano sobota o 18:36 9 minut temu, schizol in the house napisał: Nic mi nie dała bo ja jej nigdy nie chciałem Pamiętam 4-5 lat temu do niej rwales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano sobota o 18:54 1 minutę temu, schizol in the house napisał: Jest upośledzona to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach