Srelcia 86 Napisano 5 godzin temu Jednak jest gorzej niż myślałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, niszczyciel forvmowy napisał: japa przećpany bocie z zawiechami Ty ćpasz teraz i masz wonty do Niej Spójrz w lustro na siebie krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Jednak jest gorzej niż myślałam. Jest, bo iskrzy w ten sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 86 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ty ćpasz teraz i masz wonty do Niej Spójrz w lustro na siebie krasnal Nie ma co mu odpisywać bo on ma całkowity zanik szarych komórek przez ćpanie i popalone styki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 639 Napisano 5 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: Nie ma co mu odpisywać bo on ma całkowity zanik szarych komórek przez ćpanie i popalone styki. Tak wiem, ale coś tutaj się nie zgadza ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 639 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jest, bo iskrzy w ten sposób Iskrzy iskra jedna za drugą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 86 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak wiem, ale coś tutaj się nie zgadza ... Co takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Iskrzy iskra jedna za drugą Osz Ty jeszcze nie śpisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 639 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Osz Ty jeszcze nie śpisz ? A co ja dziecko że mam spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Srelcia napisał: Co takiego? Zdecydowanie to Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A co ja dziecko że mam spać Nie, ale mało o sobie mówisz, więć zgadywał nie będe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 639 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie, ale mało o sobie mówisz, więć zgadywał nie będe Spoko choć fajne są zgadywanki a ty chyba uwielbiasz nassimo bo ciagle to dajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko choć fajne są zgadywanki a ty chyba uwielbiasz nassimo bo ciagle to dajesz. Owszem fajne ale Ty nie chcesz mnie poznać tylko oceniasz przez muzę. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 3 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko choć fajne są zgadywanki a ty chyba uwielbiasz nassimo bo ciagle to dajesz. Anastazje też nie chciała ślubu przypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 639 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Owszem fajne ale Ty nie chcesz mnie poznać tylko oceniasz przez muzę. Lubię muze i muzyka świadczy o człowieku. Nie oceniam cię tylko lubię Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 31 Napisano 5 godzin temu uwielbiam to u dziewczyn, powiesz jedno zdanie, a w odpowiedzi otrzymujesz cały esej, wystarczy zmanipulować przecinki i kropki ... wszyscy jesteśmy sławni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 639 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Ideał faceta tak napisał: Anastazje też nie chciała ślubu przypadek? Ja chciałam kiedyś ale nie udało się a po tym co się stało juz nigdy nie chciałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Lubię muze i muzyka świadczy o człowieku. Nie oceniam cię tylko lubię Masz mega spokój w sobie i to jest spoko, ale też tylko Cię lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 31 Napisano 5 godzin temu pewien pan uśmiechał sie do pań i rozumieli się bez słów, to dobrze żeście się urodziły mniej więcej w tym samym czasie co ja jestem artystą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 86 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Ideał faceta tak napisał: Anastazje też nie chciała ślubu przypadek? czytałes pierwszy post z tego tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 3 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja chciałam kiedyś ale nie udało się a po tym co się stało juz nigdy nie chciałam. Mnie wszystkie w końcu raniom czy po roku czy 5 latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideał faceta tak 3 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: czytałes pierwszy post z tego tematu? Nie mogę się skupić za długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 639 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz mega spokój w sobie i to jest spoko, ale też tylko Cię lubię Dziś mam strasznie zakręcony dzień 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 639 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Ideał faceta tak napisał: Mnie wszystkie w końcu raniom czy po roku czy 5 latach A ja mam w życiu pecha więc nie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 86 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Ideał faceta tak napisał: Nie mogę się skupić za długi Opowiadanie o tobie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Onaaaa napisał: Dziś mam strasznie zakręcony dzień Witaj w klubie, też mnie to dręczy Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach