Spaghetti... 266 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Rocket napisał: popełniłaś błąd, mylisz się, racja nigdy nie rozkłada się po równo, fałsz = prawda. Moja przeglądarka chrome 138, od teraz której używam, od razu uchwyciła próbę przejęcia, he Jesteś ... ...ą i taki zostaniesz dla kobiet Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: A tobie co? Ruuchać mu się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jesteś ... ...ą i taki zostaniesz dla kobiet Makaron to tak jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 87 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, mahdronal napisał: Ruuchać mu się chce Pierwszy raz odkąd tu jestem napisal do mnie w ten sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 31 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jesteś ... ...ą i taki zostaniesz dla kobiet 2 minuty temu, mahdronal napisał: Ruuchać mu się chce 1 minutę temu, mahdronal napisał: Makaron to tak jak ty Jesus, jaki wy tu macie oblesni język. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 7 godzin temu Mnie wasze zdanie Panowie nie intersuje, mam swoje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Srelcia napisał: Pierwszy raz odkąd tu jestem napisal do mnie w ten sposób. Nigdy tak o Tobie nie pisałem i nie gadaj głupot dziewczyno Już mnie wku.waić zaczyna to forum serio Nie znasz mnie a oceniasz przez ...ów Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 87 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nigdy tak o Tobie nie pisałem i nie gadaj głupot dziewczyno Jak? Chodziło mi tylko o ten post. 20 minut temu, Spaghetti... napisał: Skończ, idż spać dziewczyno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Spaghetti... napisał: Gościu po co Ty co się odpalasz do niej, nie widzisz, że nie chce ? Ciebie ... cieżko żeby nabzdryngolony antydepresanatmi klaudiusz kogoś chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 31 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, niszczyciel forvmowy napisał: cieżko żeby nabzdryngolony antydepresanatmi klaudiusz kogoś chciał. huy Edytowano 7 godzin temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Jak? Chodziło mi tylko o ten post. No po prostu idż, bo mnie wkurzasz Gadaj z prawiczkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 87 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: No po prostu idż, bo mnie wkurzasz Gadaj z prawiczkami Czym dokladnie wkurzam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: No po prostu idż, bo mnie wkurzasz Gadaj z prawiczkami O ty chuuju jak ty się do kobiety zwracasz Ty też jesteś prawiczkiem Pawełku Edytowano 7 godzin temu przez mahdronal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, mahdronal napisał: O ty chuuju jak ty się do kobiety zwracasz A ty jak zwracasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty jak zwracasz? Z szacunkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, mahdronal napisał: do kobiety perzeciez to transol a nie kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Srelcia napisał: Czym dokladnie wkurzam? Swoim postępowaniem i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 85 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Srelcia napisał: Czym dokladnie wkurzam? On chce żebyś pisała. z czadem Masino Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 87 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Swoim postępowaniem i dobranoc Mogę się domyślac o co chodzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 23 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, mahdronal napisał: O ty chuuju jak ty się do kobiety zwracasz Ty też jesteś prawiczkiem Pawełku Jak prawiczek może być żonaty?Klękajcie narody co szczerbaty wymyśla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Srelcia napisał: Mogę się domyślac o co chodzi. Przynajmniej jestem szczery dziewczyno. Śpij spkojnie Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahdronal 2 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak prawiczek może być żonaty?Klękajcie narody co szczerbaty wymyśla Żona mu nie daje ci.py dlatego tu do każdej spermi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak prawiczek może być żonaty nie takie rzeczy w tym cyrku były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Przynajmniej jestem szczery dziewczyno. Śpij spkojnie Uważasz, że jesteś świętym Pawiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 87 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Przynajmniej jestem szczery dziewczyno. Śpij spkojnie No jesteś. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano 7 godzin temu transwestyta na utrzymaniu starych z małej kaszubskiej wsi nacpany ssri podszywa się pod samotną matkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niszczyciel forvmowy napisał: nie takie rzeczy w tym cyrku były Na przykład słoik po majonezie na mosznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: No jesteś. Dobranoc Czasem przesadzam. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 87 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niszczyciel forvmowy napisał: transwestyta na utrzymaniu starych z małej kaszubskiej wsi nacpany ssri podszywa się pod samotną matkę Więcej fentanylu a będziesz niedługo widział tu krowy w nausznikach. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Więcej fentanylu a będziesz niedługo widział tu krowy w nausznikach. japa przećpany bocie z zawiechami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach