Margo. 54 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Edytowano 10 godzin temu przez Margo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 372 Napisano 9 godzin temu Inne wykonanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 9 godzin temu (edytowany) ... Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 85 Napisano 9 godzin temu Ktoś umarł? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 9 godzin temu Wiem afe sorry ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Fifofa napisał: Ktoś umarł? Ty codziennie za traktowanie swojej kobiety jak szmaty Opowiesz nam o tym Ogórek ? Czy nadal będesz tu obrażał kobiety za swoje niepowodzenia ? Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 8 godzin temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 266 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 26 minut temu, Fifofa napisał: Ktoś umarł? Tylko Ty Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 85 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 39 minut temu, Spaghetti... napisał: Ty codziennie za traktowanie swojej kobiety jak szmaty Opowiesz nam o tym Ogórek ? Czy nadal będesz tu obrażał kobiety za swoje niepowodzenia ? Pierwsze czytam mam tutaj swoją kobietę na forum . Ogólnie wruciłem z summer festiwal tyle ludzi. Nie wszyscy weszli. Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach