Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
werko331

Wspomnienia romansu z młodości ze starszą

Polecane posty

Zdarzyło się to w sumie z dwoma kobietami w tamtym czasie. Na początku zaczęło się od spotkań z jedną nauczycielką dla uczniów ze szkoły podstawowej. Miałem wtedy 24 lata i nigdy nie przypuszczałem, że obróci się to w związek pełen seksualności. Z początku czułem się strasznie nieswojo, bo jednak różnica wieku między nami była mocno widoczna, dopóki nie nadszedł nasz pierwszy pocałunek. Był to późny letni wieczór. Siedzieliśmy razem na ławce i zastanawialiśmy się lekko zawstydzeni, czy w ogóle powinniśmy tak że sobą spędzać wspólnie czas. W pewnym momencie złapała mnie za udo i zaczęliśmy się całować. Trwało to później ponad godzinę. Obydwoje nie mogliśmy przestać. Czułem się w tamtej chwili cudownie. Kilka dni później umówiliśmy się na spotkanie i nalegała, żebyśmy wpadli w drodze powrotnej do mnie. Usiadła obok i wkładając dłoń pod moją koszulkę, zaczęła coraz szybciej oddychać. Kochaliśmy się bardzo namiętnie i powtarzaliśmy to później wiele razy. Możecie myśleć wszyscy co chcecie, że może było to nie miejscu z naszą różnicą wieku, ale ja osobiście wiem, że nigdy nic piękniejszego mnie nie spotkało. Teraz mam 30 lat i wspominam to jako piękne chwile, których razem wspólnie doświadczyliśmy. 

Godzinę trzymała za udo czy godzinę całowała? Dlaczego się rozsypało?

Człowiek 30-letni wspomina czasy młodości. Jednak wszystko na tym świecie jest względne.

14 minut temu, Sev napisał:

Godzinę trzymała za udo czy godzinę całowała? Dlaczego się rozsypało?

Godzinę całowała 🙂

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Godzinę całowała 🙂

Pocałunki są romantyczne tak samo jak dotyk. Co porabiasz? Kawa wypita? Good morning! 

Czytam czasem erotyczny i niekiedy widuję tu personę z syndromem niespokojnego członka. Rozśmiesza mnie za każdym razem gdy się wypowiada na tematy ww.

11 minut temu, Sev napisał:

Pocałunki są romantyczne tak samo jak dotyk. Co porabiasz? Kawa wypita? Good morning! 

Pije kawę i czekam aż przejdzie burza bo muszę wyjść. Ostatnio ciagle pada.

9 minut temu, Sev napisał:

Czytam czasem erotyczny i niekiedy widuję tu personę z syndromem niespokojnego członka. Rozśmiesza mnie za każdym razem gdy się wypowiada na tematy ww.

Haha syndrom niespokojnego członka 🤣 może powinna gdzieś go włożyć to się uspokoi 😁

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Pije kawę i czekam aż przejdzie burza bo muszę wyjść. Ostatnio ciagle pada.

Mara mi mówiła, że deszcze niespokojne w Polsce, ulewy wręcz i podtopienia. Zjawisko się przemieszcza i dotarło do ciebie? Przeminie i może jeszcze dziś wyjdzie słońce. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Haha syndrom niespokojnego członka 🤣 może powinna gdzieś go włożyć to się uspokoi 😁

Wkłada tam gdzie nie trzeba i dlatego mu ciągle płonie. Specjalista się znalazł, co nie? U mnie 16°C.

1 minutę temu, Sev napisał:

Wkłada tam gdzie nie trzeba i dlatego mu ciągle płonie. Specjalista się znalazł, co nie? U mnie 16°C.

Żeby mu tylko się nie spalił 😆 czesto ulewy i prądu nie ma i tak w kółko te lato sobie mija. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Żeby mu tylko się nie spalił 😆 czesto ulewy i prądu nie ma i tak w kółko te lato sobie mija. 

Do dopuści do tego! Czasem tylko wysycha i wtedy zamyka się w sobie. Odchodzi by dojść do przemiany niemal sakralnej. 

Wczoraj u dentysty byłam i cały czas czuję dyskomfort w miejscu zabiegu. 

1 minutę temu, Sev napisał:

Do dopuści do tego! Czasem tylko wysycha i wtedy zamyka się w sobie. Odchodzi by dojść do przemiany niemal sakralnej. 

Wczoraj u dentysty byłam i cały czas czuję dyskomfort w miejscu zabiegu. 

Moze przemieni się w pięknego księcia?

Miałam w planach basen no ale jak z taką pogodą? Mówię o odkrytym.

Nic uciekam bo juz tylko kropi. Miłego dnia 🤗

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Moze przemieni się w pięknego księcia?

Miałam w planach basen no ale jak z taką pogodą? Mówię o odkrytym.

Nic uciekam bo juz tylko kropi. Miłego dnia 🤗

Jutro pójdziesz, nie martw się na zapas. Dzisiaj lody, doby obiad i do jutra. Czas pokaże czy wróci do pierwowzoru. Wzajemnie! Dobrego!

1 godzinę temu, miramar napisał:

Człowiek 30-letni wspomina czasy młodości. Jednak wszystko na tym świecie jest względne.

...i w dodatku była ona zaledwie 6 lat temu. 😏 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować