Napluj elcia tak 1 Napisano 3 godziny temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 148 Napisano 3 godziny temu Juz się zaczęło... 3,2,1 inba start. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 148 Napisano 3 godziny temu W sumie inba to nie jest odpowiednie słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 76 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Srelcia napisał: W sumie inba to nie jest odpowiednie słowo. Może biegunka? Bo coś mi się zdaje, że znów leżak się zesra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 148 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Co ja wiem o życiu napisał: Może biegunka? Bo coś mi się zdaje, że znów leżak się zesra. Ano zesrał, dzisiaj to już wyjątkową srake miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Ano zesrał, dzisiaj to już wyjątkową srake miał. Właśnie czytam na temacie obok o ustawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 290 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Srelcia napisał: Juz się zaczęło... 3,2,1 inba start. Leżak po prostu walczy o twoje względy zaciekle. Jak tego nie spieprzysz, to po 2-3 latach pisania poznasz imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Leżak po prostu walczy o twoje względy zaciekle. Jak tego nie spieprzysz, to po 2-3 latach pisania poznasz imię. No co Ty, to juz ustalone ze co najmniej przez 2 dekady nie mam szans się z nim umówic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 58 Napisano 2 godziny temu No weź się kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 148 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: Właśnie czytam na temacie obok o ustawce No właśnie, tam jest tak w skrócie napisane o dzisiejszych jego akcjach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 473 Napisano 2 godziny temu My obsession Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 1 Napisano 54 minuty temu 2 godziny temu, RC + napisał: Leżak po prostu walczy o twoje względy zaciekle. Jak tego nie spieprzysz, to po 2-3 latach pisania poznasz imię. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach