wizzy 3 Napisano 17 godzin temu Marze o pieknej modelce, ktora jest gwiazda na okladkach magazines i napelnia mnie endorphines Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 475 Napisano 16 godzin temu Płytkie to. Do udanego związku trzeba czegoś więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 3 Napisano 16 godzin temu No tego zeby mnie kochala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 16 godzin temu Trzeba mieć dobre zarobki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 16 godzin temu I jeszcze żeby kasę miała cię finansować, a ty będziesz leżał i miał huśtawkę nastrojów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 16 godzin temu Samiczka chce żebyś zadzwonił o północy i wyciągnął jom na mazury na sex a to kosztuje takie spontany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Płytkie to. Do udanego związku trzeba czegoś więcej. Tak z 5 cyfrowej wypłaty wtedy można jej pluć na pysk a ona się cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 152 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Napluj elcia tak napisał: Tak z 5 cyfrowej wypłaty wtedy można jej pluć na pysk a ona się cieszy Ale to ty lubisz plucie na pysk i się byś cieszył. Przeczytaj swój nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: Ale to ty lubisz plucie na pysk i się byś cieszył. Przeczytaj swój nick. Każda lubi jak później może brać darmo kosmetyki z rosmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Napluj elcia tak napisał: Samiczka chce żebyś zadzwonił o północy i wyciągnął jom na mazury na sex a to kosztuje takie spontany Jeszcze trzeba mieć gadane i wyglądać dobrze w sportowym wozie oraz wszystko zorganizować i zabawiać ją. Edytowano 16 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jeszcze trzeba mieć gadane i wyglądać dobrze w sportowym wozie oraz wszystko zorganizować i zabawiać ją. Jak jest kasa to reszta się sama układa forsa robi wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 16 godzin temu A później cię zdradzi z gośćmi nadużywającymi alkoholu malowanymi i munkami, a do ciebie wróci z brzuchem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Napluj elcia tak napisał: Jak jest kasa to reszta się sama układa forsa robi wszystko Jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 16 godzin temu Ja to pół żartem pisze więc nie bierz na poważnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 16 godzin temu I tak wszyscy jesteście zaniedbanymi dziadami i żadna was nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małpa Cippa 2 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: I tak wszyscy jesteście zaniedbanymi dziadami i żadna was nie chce Tak jak ciebie babciu salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 15 godzin temu 19 minut temu, Malowany napisał: Płytkie to. Do udanego związku trzeba czegoś więcej. Świat jest płytki dzisiaj widziałem tiktoka ex przyszedł do anastazje jakies na klatke psy go udusily i zmarł a prokurator stwierdzil że zatrzymanie krążenia nastąpiło pewnie od alkoholu lub narkotyków mimo wideo że wygląda na trzeźwy. Pewnie się podniecili że fajna blondynka i kozaczyli bo to gadzie się popisac przed pochwom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 15 godzin temu 24 minuty temu, Malowany napisał: Płytkie to. Do udanego związku trzeba czegoś więcej. Żeby zniszczyć 5lat przyjaźni wystarczy selfi tyłka. W takim świecie żyjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 15 godzin temu Lachon zobaczy 2x wiekszom wyplate to możesz jom odbic typowi nawet przy nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Małpa Cippa napisał: Tak jak ciebie babciu salowa Ja dbam o siebie Moon spod Wrocławia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 152 Napisano 15 godzin temu K#rwa no nie mogę cymbała czytać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 3 Napisano 15 godzin temu Moze zostane gwiazda rocka, bede nagrywal muzyke i w zespole gral i wtedy ohajtam sie z piekna modelka, albo coreczka bogatego tatusia xD I Pojedziemy razem w trase koncertowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 8 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Srelcia napisał: K#rwa no nie mogę cymbała czytać... To nie pisz z malowany jusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 3 Napisano 15 godzin temu Moze bede jeszcze kiedys mial sylwetke greckiego boga, piekna buzie od spania w lesie i saunowania + zdrowy tryb zycia i w ogole super personality i jak wleci mi 40 lat, to poleci na mnie jakas zwariowana hot 19 lat, i bedziemy robic bejbiki jakby nas szatan opetal i zrobie.5 bejbikow przed smiercia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ja dbam o siebie Moon spod Wrocławia To w krótkich włosach wygląda jak facet . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 3 Napisano 15 godzin temu Dzisiaj rano mi sie snila selena gomez z puerto rico, a dzisiaj wbila na saune i plywalismy obok xD Chcialem jej powiedziec,.ze mi sie.dzisiaj snila, ale.sie.zesralem w majty xD Studiuje prawo w jezyku hiszpanskim w Liverpoolu juz drugi rok,.bardzo piekna Moze sie.poznamy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To w krótkich włosach wygląda jak facet . Ty cały czas o facetach. Kolejny ciepły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 15 godzin temu Od czego te policzki takie opadnięte, to starość i takie coś podaje się za kobietę . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, Srelcia napisał: K#rwa no nie mogę cymbała czytać... Do ignora i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Od czego te policzki takie opadnięte, to starość i takie coś podaje się za kobietę . Napisał młody z trądzikiem po sterydach.. Który udaje Kanadyjczyka. Podniosłam sobie policzki. Mam bogatego męża, a ty masz tylko piwnice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach