Onaaaa 718 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nie stać cię. A ja mam wysokie wymagania. Więc pilnuj wariata Promyka, a ja stane obok i się pośmieje Spoko wezmę kredyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie zawsze. To bzdura. W sumie współczuję ci cieszenia się z tego, że ktoś się regularnie z ciebie nabija jak z idjoty. Ale atencja to atencja w sumie. To jak wytłumaczysz fakt , że jesteś codziennie zaraz chwilę po tym o której bym się nie pojawił. Wiem że piszę do idiоty który nie rozumie tego co robi , bo ma obsesję i lata za mną . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaktus🌵 0 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Małpa Cippa napisał: W urojeniach mitomana ZARABIA GRUBY HAJS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Napluj elcia tak napisał: Teraz pracuje Widzisz jaką masz spoko pracę że i z nami pisać możesz. Dałbyś kiedyś linka swoich aukcji to bym moze coś kupiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 308 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Kilka razy jak z nim pisałam to on do mnie dziecko gada Trakuje Cię jak wnuczkę na tym polega jego inteligencja W końcu zadajesz się z Widmo i ze mną, a On z Brum i Pokraką stąd ta wyższość Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaktus🌵 0 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Ja dbam o siebie Moon spod Wrocławia To nie moon tylko szczerbaty mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Miecz? No ma specyficzny styl, mnie też męczy i nudzi, ale jak ktoś lubi pitu pitu dla formy, która zajmuje kogoś, nie treści, to pasuje i paru to lubi. Kto lubi ze dwie góra trzy znudzone mężatki jak je zabawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małpa Cippa 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kaktus napisał: To nie moon tylko szczerbaty mitoman A ty smakosz chojnicki grubas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Miecz? No ma specyficzny styl, mnie też męczy i nudzi, ale jak ktoś lubi pitu pitu dla formy, która zajmuje kogoś, nie treści, to pasuje i paru to lubi. Mnie nudzi ale nawet nie o to chodzi. Często jest niemiły a właściwie to zazwyczaj jest taki przynajmniej dla mnie. Uwaza sie jakby wszystkie rozumy zjadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 202 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Weź on jest taki denerwyjacy a zarazem nudny że masakra. Dla ciebie też był uprzejmy az za bardzo, a kiedy nie dostał takiego samego vibe'u to zrobił zwrot o 180 stopni i zaczął prawic morały i się spinać nie wiadomo o co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko wezmę kredyt Oboje mamy zdolności kredytowe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Napluj elcia tak 5 Napisano 6 godzin temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Trakuje Cię jak wnuczkę na tym polega jego inteligencja W końcu zadajesz się z Widmo i ze mną, a On z Brum i Pokraką stąd ta wyższość Czy Szynszyla kiedyś nie gadała z Widmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mnie nudzi ale nawet nie o to chodzi. Często jest niemiły a właściwie to zazwyczaj jest taki przynajmniej dla mnie. Uwaza sie jakby wszystkie rozumy zjadł. Miewa zmienne nastroje i jak był młodszy to potrafił mieć miesiączkę średnio raz na tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kaktus napisał: To nie moon tylko szczerbaty mitoman Szczerbaty tez lata za mną, tylko po co? Wyhejtował Nimfe i pewnie mnie też chce wyhejtować. Może co najwyżej czarne szpilki mi wypucować. O ile to potrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Czy Szynszyla kiedyś nie gadała z Widmo? Tak i miło wspominam te pogawędki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mnie nudzi ale nawet nie o to chodzi. Często jest niemiły a właściwie to zazwyczaj jest taki przynajmniej dla mnie. Uwaza sie jakby wszystkie rozumy zjadł. Zauwazyłam że zależy mu mieć zawsze ostatnie słowo, rację choćby w mało istotnej sprawie np kulinaria i to po części dlatego tak potem jest niemiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 568 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Czy Szynszyla kiedyś nie gadała z Widmo? Pisała. Widmo był nią podniecony, bo znała się na samochodach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 306 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, Get Out napisał: Czyli nie zdajesz sobie nawet z tego sprawy że pojawiasz się zawsze chwilę po tym jak ja się wpisze i tak jest dzień w dzień od lat . Nie masz żadnego życia realnego , żadnej rodziny i znajomych skoro musisz niemal całodobowo warować jak pies czekając na mnie ? Pitolisz tu non stop jak tylko wyjdziesz z fabryki i większość czasu bez moich komentarzy. Tak krzysiu, tylko się pojawiasz i już jestem a pytanie czemu zmyślasz bajki albo hejtujesz to podryw, tak, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Tak i miło wspominam te pogawędki . No właśnie, a ją mają wszyscy za inteligentną, także nie same ameby czaroojesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 308 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Czy Szynszyla kiedyś nie gadała z Widmo? Rozmawiała z wieloma osobami tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Trakuje Cię jak wnuczkę na tym polega jego inteligencja W końcu zadajesz się z Widmo i ze mną, a On z Brum i Pokraką stąd ta wyższość A Brum i Pokraka to sa tutaj wysoko w hierarchii? a że ty i widmo nisko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Miewa zmienne nastroje i jak był młodszy to potrafił mieć miesiączkę średnio raz na tydzień. Może dlatego że naduzywał alko? Kiedyś ponoć naduzywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noriega 64 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Czy Szynszyla kiedyś nie gadała z Widmo? A z kim szynszyla nie pisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 140 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Obrażasz wszystkich rekompensując swoje kompleksy. Napisał ten który ma rozum, mieszka w Kanadzie, robi koktajle z kapusty i smaży frytki na cukrze. Z ciebie taki amant, kucharz i kochanek, jak ze mnie zakonnica. Płyń ode mnie do lekarza, bo ja ci nie pomogę Po co ktoś miałby robić koktajle z kapusty i smażyć frytki na cukrze , co ty z łbem coś masz że wjeżdżają ci aż takie urojenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: Dla ciebie też był uprzejmy az za bardzo, a kiedy nie dostał takiego samego vibe'u to zrobił zwrot o 180 stopni i zaczął prawic morały i się spinać nie wiadomo o co? On dla mnie nigdy nie był uprzejmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melina na podlasiu 0 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Małpa Cippa napisał: A ty smakosz chojnicki grubas KTÓRY CAŁE ŻYCIE JEST NA UTRZYMANIU MATKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 308 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A Brum i Pokraka to sa tutaj wysoko w hierarchii? a że ty i widmo nisko? Nie, ale Pan Mieczu twierdzi co innego i widać to było wiele razy po jego wpisach My dla nie go po prostu jesteśmy głupsi Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Get Out napisał: Oboje mamy zdolności kredytowe. Tak i jak mi zabraknie to mi mam nadzieję pożyczysz na szampana dla pami Magdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Noriega napisał: A z kim szynszyla nie pisała? Ze mną np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach