BabkaBożyBelmondo 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z nikąd Zaprojektujesz mój penthałs? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: Zaprojektujesz mój penthałs? Mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Z nikąd z kątowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Napluj elcia tak napisał: Chłopa ci brakuje Do samego heblowania to chłopa nie potrzebuję, żaden to wyczyn, każda teraz może gacha znaleźć, nie gruba w jeden dzień. Zakochać się wcale nie jest trudno, łatwo przyszło- łatwo przeminie z wiatrem, bo miłość to deficytowy towar w tych czasach, faceci teraz są do doopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 41 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mogę. Zaproponuj coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: Zaproponuj coś. sciany na czarno a podloga a la picasso jak bys chciala to moge poszukac w archiwum wizualizacji nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu szczerbol nick zalozyl zaraz bedzie blokowal pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 202 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, *****_*** napisał: menel sie nabzdryngolil i dawal popis ? ach szkoda ze mnie to ominelo byly bluzgi czy grozby ? Nie wiem czy był nabzdryngolony czy po prostu sobą ale chyba zaczęło się ode mnie, a potem pooszłoooo wprawdzie gróźb ani bluzgów nie zarejestrowalam ale mącenia w tym było pod dostatkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 60 Napisano 4 godziny temu Mi to z rozwiązań architektonicznych bardzo się podoba jak są schody do tronu i sraka na wysokości, tak majestatycznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzyn 5 Napisano 4 godziny temu kleszczetka była ze śląsk i rzeczywiście ćpunka i faszystka, a do tego wielka baba 185cm wzrostu. mnie to nie przeszkadza jak baba jest wyższa ode mnie, nawet sie jaram jak mam wiercić moim karlim pytongiem babe wyższą ode mnie, ale bałbym się że po seksie by mnie biła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Nie wiem czy był nabzdryngolony czy po prostu sobą ale chyba zaczęło się ode mnie, a potem pooszłoooo wprawdzie gróźb ani bluzgów nie zarejestrowalam ale mącenia w tym było pod dostatkiem. ee to jeszcze nie bylo jak za dawnych lat mogl miec wizje gdzie mieszkacie i wam grozic pewnie byl po weekendzie na kacy on czesto jest nie do zniesienia w godzinach ranny po weekendach typowe dla meneli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 41 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: sciany na czarno a podloga a la picasso jak bys chciala to moge poszukac w archiwum wizualizacji nawet Ciebie nie pytam. Pytam architektkę z zawodu. Tak się chyba mówi poprawnie obecnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murzyn napisał: kleszczetka była ze śląsk i rzeczywiście ćpunka i faszystka, a do tego wielka baba 185cm wzrostu. mnie to nie przeszkadza jak baba jest wyższa ode mnie, nawet sie jaram jak mam wiercić moim karlim pytongiem babe wyższą ode mnie, ale bałbym się że po seksie by mnie biła. a to jednak nie przemek zalozyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, *****_*** napisał: z kątowni Ej tam ciebie sie nie boje także kątownia nie straszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Ciebie nie pytam. Pytam architektkę z zawodu. Tak się chyba mówi poprawnie obecnie. ona z zawodu informatyk rzekomo, architektka z przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, *****_*** napisał: ona z zawodu informatyk rzekomo, architektka z przypadku Czekam zatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ej tam ciebie sie nie boje także kątownia nie straszna znowu ci sie pomieszalo z katownią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ej tam ciebie sie nie boje także kątownia nie straszna oswiecilo mnie wy byscie pasowali z ziemniakiem on mial babe z lubina a myslal ze z lublinca ty z kątowni robisz katownie pasujecie do tego on lubi male dzieci jak nie sa pyskate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Ciebie nie pytam. Pytam architektkę z zawodu. Tak się chyba mówi poprawnie obecnie. Spoko nie jestem architektem z zawodu. Zależy co chcesz? Białe meble nie polecam. Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko nie jestem architektem z zawodu. Zależy co chcesz? Białe meble nie pracam. To chyba nie na tym polega ta praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: oswiecilo mnie wy byscie pasowali z ziemniakiem on mial babe z lubina a myslal ze z lublinca ty z kątowni robisz katownie pasujecie do tego on lubi male dzieci jak nie sa pyskate Dzieci są kochane. Mogę pasować do ziemniaka ogólnie pomyśl czy ty do kogoś pasujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, *****_*** napisał: znowu ci sie pomieszalo z katownią Możliwe bo nie znam takich dziwnych pomieszczeń 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 41 Napisano 4 godziny temu Paczłorka ze zróbcie jak z benetona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 202 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Ciebie nie pytam. Pytam architektkę z zawodu. Tak się chyba mówi poprawnie obecnie. Dajcie juz spokoj przeciez Jez się przyznała ze nie ma pojęcia o architekturze nawet nie może się zdecydować czy liceum czy technikum kończyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Możliwe bo nie znam takich dziwnych pomieszczeń powiem ci ze jestes prawie tak bekowa jak widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Dajcie juz spokoj przeciez Jez się przyznała ze nie ma pojęcia o architekturze nawet nie może się zdecydować czy liceum czy technikum kończyła. Dokładnie ja nic nie wiem dlatego idz spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, salix napisał: Dajcie juz spokoj przeciez Jez się przyznała ze nie ma pojęcia o architekturze nawet nie może się zdecydować czy liceum czy technikum kończyła. moze tez spalila swiadectwo jak sie kiedys okaze ze to widmok zrobil sobie projekt baby to sie nie zdziwie z drugiej strony widmok szybko wpada w zlosc a jez nie a ciezko nad emocjami panowac Edytowano 4 godziny temu przez *****_*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: powiem ci ze jestes prawie tak bekowa jak widmok Spoko ale prawie robię różnice podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, *****_*** napisał: moze tez spalila swiadectwo jak sie kiedys okaze ze to widmok zrobil sobie projekt baby to sie nie zdziwie Prawdziwy nazista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 94 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Prawdziwy nazista. do tego cyklista i mason Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach