Spaghetti... 309 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Czegoś posłuchać ... Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 13 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 13 godzin temu 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Czegoś posłuchać ... Tak ale polskiego wiem dziwna piosenka ale dziś mialam ochotę posłuchać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ale polskiego wiem dziwna piosenka ale dziś mialam ochotę posłuchać Wiem, mnie dziś też wzięło na inny klimat, ale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem, mnie dziś też wzięło na inny klimat, ale ... Lubię tą ale tą chyba bardziej... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 95 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Lubię tą ale tą chyba bardziej... tę nie tą pisz poprawnie bo widmok mistrz ortografii czuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, *****_*** napisał: tę nie tą pisz poprawnie bo widmok mistrz ortografii czuwa Oj tam tą czy tę naprawdę kompletnie nie znam sie na tym. Prędzej ty czuwasz jak Promyk z polskiego jestem słabeusz i przyznaje się wiec nie męcz o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Lubię tą ale tą chyba bardziej... Fajna znam jak najbardziej i tą też... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Fajna znam jak najbardziej i tą też... Spoko fajna. Ta też: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Spoko fajna. Ta też: Popieram i ta: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Popieram i ta: I ta: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 95 Napisano 12 godzin temu najlepszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: I ta: Też, ale lepsi są ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Też, ale lepsi są ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 12 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 12 godzin temu ☄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: ... . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, Pył na wietrze napisał: Jak chcesz odzyskać byłego w ten sposób to ... Wiesz co .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: . . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 11 godzin temu W tym celu muzyki nie wrzucam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: W tym celu muzyki nie wrzucam. Spoko, więc dobrej nocy Iskra. Muza mi się podoba nie zaprzeczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 11 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 309 Napisano 11 godzin temu .. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 54 Napisano 10 godzin temu ☄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 5 godzin temu A ja uwielbiam tę muzykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 2 godziny temu Dobrego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 89 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrego dnia Piękna jest ta piosenka! Dawno nie słuchałam RR. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 718 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Sev napisał: Piękna jest ta piosenka! Dawno nie słuchałam RR. Ja też dawno ale on ma ładne piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach