Spaghetti... 327 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Muzyka ... Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 8 godzin temu Po usłyszeniu tego Wy zapomnicie o wszystkich swoich problemach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Daniel86 napisał: Po usłyszeniu tego Wy zapomnicie o wszystkich swoich problemach To takie proste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: ... Nie smuć się ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: To takie proste? Ty nie przekonasz się, jeśli Ty nie spróbujesz, więc Ty spróbuj wysłuchać mojej propozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie smuć się ... Spoko nie smuce ale czasem lubie smutne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Daniel86 napisał: Ty nie przekonasz się, jeśli Ty nie spróbujesz, więc Ty spróbuj wysłuchać mojej propozycji. Wysłuchałam i znam tą twoją muzykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Daniel86 napisał: Ty nie przekonasz się, jeśli Ty nie spróbujesz, więc Ty spróbuj wysłuchać mojej propozycji. Swoją Ty Ty propozyjcę pajaciu megamański składaj na swoim temacie, bo nawet niemasz yay by go założyć i z Nią pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Swoją Ty Ty propozyjcę pajaciu megamański składaj na swoim temacie, bo nawet niemasz yay by go założyć i z Nią pisać A TWOJEJ YAYA TARMOSIŁA SZYNSZYLA CZY NIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: A TWOJEJ YAYA TARMOSIŁA SZYNSZYLA CZY NIE? Twoje we wrześniu potarmoisi paka Pravik za jazdę po pijaku ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Twoje we wrześniu potarmoisi paka Pravik za jazdę po pijaku ... TY NADAL NIE ZCZAIŁEŚ, ŻE NIE JESTEM PRAVIK ? WIDOCZNIE JESTEŚ MONGOŁEM NIE TYLKO Z APARYCJI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, TREV0 napisał: TY NADAL NIE ZCZAIŁEŚ, ŻE NIE JESTEM PRAVIK ? WIDOCZNIE JESTEŚ MONGOŁEM NIE TYLKO Z APARYCJI Jesteś idio.tą to mi wystarczy , więc jak nie paka to psychiatryk frajarze Wpierdzielałem się w twoje tematy jak Ty w moje z zadrości ? Wypad ... Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 8 godzin temu Uspokujmy emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Uspokujmy emocje Masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz rację Więc coś spokojnego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Więc coś spokojnego. Tak, ale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 7 godzin temu 55 minut temu, Spaghetti... napisał: Jesteś idio.tą to mi wystarczy , więc jak nie paka to psychiatryk frajarze Wpierdzielałem się w twoje tematy jak Ty w moje z zadrości ? Wypad ... Czemu każdy swój wpis edytujesz? A wiesz, że pasujesz do Jeża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu każdy swój wpis edytujesz? A wiesz, że pasujesz do Jeża? Bo z Polskim językiem mi tak po drodze jak z historią. Nie wiem, po prostu lubimy podobną muzykę Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu każdy swój wpis edytujesz? A wiesz, że pasujesz do Jeża? A ty i tutaj przylazłaś za mną? Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 7 godzin temu cieszmy sie z milosci naszych bliznich i niech sie rozmnazaja, nie badzmy niedopchnięci niech zyje Miłość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 7 godzin temu Yebac Szatana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 7 godzin temu Ci którzy mają dość idą spać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 8 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Po usłyszeniu tego Wy zapomnicie o wszystkich swoich problemach Gdyby to było takie łatwe... Real realem. Można się na chwilę odstresować czymś co się lubi np, muzyką, a każdy lubi co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ci którzy mają dość idą spać... Razem i sami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Razem i sami... Zamykam oczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Zamykam oczy... Ja też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach