Spaghetti... 327 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Muzyka ... Edytowano 13 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 12 godzin temu Po usłyszeniu tego Wy zapomnicie o wszystkich swoich problemach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, Daniel86 napisał: Po usłyszeniu tego Wy zapomnicie o wszystkich swoich problemach To takie proste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: ... Nie smuć się ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: To takie proste? Ty nie przekonasz się, jeśli Ty nie spróbujesz, więc Ty spróbuj wysłuchać mojej propozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie smuć się ... Spoko nie smuce ale czasem lubie smutne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Daniel86 napisał: Ty nie przekonasz się, jeśli Ty nie spróbujesz, więc Ty spróbuj wysłuchać mojej propozycji. Wysłuchałam i znam tą twoją muzykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Daniel86 napisał: Ty nie przekonasz się, jeśli Ty nie spróbujesz, więc Ty spróbuj wysłuchać mojej propozycji. Swoją Ty Ty propozyjcę pajaciu megamański składaj na swoim temacie, bo nawet niemasz yay by go założyć i z Nią pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 10 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Swoją Ty Ty propozyjcę pajaciu megamański składaj na swoim temacie, bo nawet niemasz yay by go założyć i z Nią pisać A TWOJEJ YAYA TARMOSIŁA SZYNSZYLA CZY NIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: A TWOJEJ YAYA TARMOSIŁA SZYNSZYLA CZY NIE? Twoje we wrześniu potarmoisi paka Pravik za jazdę po pijaku ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 10 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Twoje we wrześniu potarmoisi paka Pravik za jazdę po pijaku ... TY NADAL NIE ZCZAIŁEŚ, ŻE NIE JESTEM PRAVIK ? WIDOCZNIE JESTEŚ MONGOŁEM NIE TYLKO Z APARYCJI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, TREV0 napisał: TY NADAL NIE ZCZAIŁEŚ, ŻE NIE JESTEM PRAVIK ? WIDOCZNIE JESTEŚ MONGOŁEM NIE TYLKO Z APARYCJI Jesteś idio.tą to mi wystarczy , więc jak nie paka to psychiatryk frajarze Wpierdzielałem się w twoje tematy jak Ty w moje z zadrości ? Wypad ... Edytowano 12 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 11 godzin temu Uspokujmy emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Uspokujmy emocje Masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz rację Więc coś spokojnego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Więc coś spokojnego. Tak, ale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 11 godzin temu 55 minut temu, Spaghetti... napisał: Jesteś idio.tą to mi wystarczy , więc jak nie paka to psychiatryk frajarze Wpierdzielałem się w twoje tematy jak Ty w moje z zadrości ? Wypad ... Czemu każdy swój wpis edytujesz? A wiesz, że pasujesz do Jeża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu każdy swój wpis edytujesz? A wiesz, że pasujesz do Jeża? Bo z Polskim językiem mi tak po drodze jak z historią. Nie wiem, po prostu lubimy podobną muzykę Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu każdy swój wpis edytujesz? A wiesz, że pasujesz do Jeża? A ty i tutaj przylazłaś za mną? Edytowano 11 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 10 godzin temu cieszmy sie z milosci naszych bliznich i niech sie rozmnazaja, nie badzmy niedopchnięci niech zyje Miłość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 10 godzin temu Yebac Szatana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 10 godzin temu Ci którzy mają dość idą spać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 8 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Po usłyszeniu tego Wy zapomnicie o wszystkich swoich problemach Gdyby to było takie łatwe... Real realem. Można się na chwilę odstresować czymś co się lubi np, muzyką, a każdy lubi co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ci którzy mają dość idą spać... Razem i sami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Razem i sami... Zamykam oczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 327 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Zamykam oczy... Ja też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach