Rocket 31 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Edytowano 6 godzin temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 86 Napisano 5 godzin temu Poproszę o kod jak się wstawia obrazek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Poproszę o kod jak się wstawia obrazek To nie supermarket tylko wizja darwinowskiej ewolucji i selekcji naturalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 751 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Fifofa napisał: Poproszę o kod jak się wstawia obrazek Mądry jesteś sam wymyślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 86 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Onaaaa napisał: Mądry jesteś sam wymyślisz BBCode [ image ] coś jeszcze zamyka. , nie chce mi się szukać testować liczyłem na odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 751 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: BBCode [ image ] coś jeszcze zamyka. , nie chce mi się szukać testować liczyłem na odpowiedź Ja bym ci powiedziała ale podobno kobiety głupie są wiec cicho sza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 7 Napisano 4 godziny temu Libed sobie tego do serca niestety nie weźmie i ojojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 86 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Ja bym ci powiedziała ale podobno kobiety głupie są wiec cicho sza Mniejsze z tym, nie chce to nie, ja mam lepsze sprawy do roboty szukać.. Cały dzień naprawiałem nowy nabytek skuter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 751 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Mniejsze z tym, nie chce to nie, ja mam lepsze sprawy do roboty szukać.. Cały dzień naprawiałem nowy nabytek skuter I co naprawiłeś? Ja mam fajny nowy rower elektryczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 86 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: I co naprawiłeś? Ja mam fajny nowy rower elektryczny. Tak przedwczoraj gaźnik dziś instalacje elektryczną światel nie było. prądnica inaczej iskrownik wymieniony.s Jutro skręcić całą obudowę f rozkręciłem, poprawić łącza i przetestować jak jeździ i można używać. Edytowano 4 godziny temu przez Fifofa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach