Spaghetti .... 5 Napisano 2 godziny temu Miałaś przymierzać suknie ślubną Boni ... Zmykaj spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 2 godziny temu Po co kłamiesz. Pisałam o garniturze. Zreszta już po ślubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Po co kłamiesz. Pisałam o garniturze. Zreszta już po ślubie. Nie kłamię, karty zawsze mówią prawdę Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 2 godziny temu To tylko narzędzie papierowe. Nic więcej. Szynszyle szrekopalczastom też ci wywróżyły xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: To tylko narzędzie papierowe. Nic więcej. Szynszyle szrekopalczastom też ci wywróżyły xD Nie wnikam wirtualnie w szczegóły jak zazdrośnik Moon Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 2 godziny temu To choiowy z ciebie wróżbita maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: To choiowy z ciebie wróżbita maciej I bardzo dobrze, bo myślę o innej kobiecie Dobrej nocki Babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 2 godziny temu Twoje wypowiedzi zawsze nie na temat pjoter 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Twoje wypowiedzi zawsze nie na temat pjoter Paweł jestem nie Pjoter Z ogórkiem mam tyle wspólnego co Ty z narzeczonym Idż już spać w końcu cwaniaro. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 2 godziny temu Pjoteropawel. Jeden wuj. Poziom ten sam. Idz se pooglądaj miszelena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Pjoteropawel. Jeden wuj. Poziom ten sam. Idz se pooglądaj miszelena. Nie spelenie jak twój Pjoter i nie obrażam kobiet jak on. Więc hejtem mnie nie musisz uwalać. Wypad do spania ... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 63 Napisano 1 godzinę temu A kim ty jesteś by hejtersko mnie pouczać spaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 4 Napisano 1 godzinę temu Zamiast wyganiać do snu można napisać "zarobiony jestem, nie mam czasu na pisanie" albo "poszukaj innego obiektu westchnień i z nim sobie pisz" a najprościej "nie chce mi się z Tobą gadać... bez odbioru" : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 4 Napisano 1 godzinę temu Też wzięłam tabletkę i chyba zaczyna działać... dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 minut temu, BabkaBożyBelmondo napisał: A kim ty jesteś by hejtersko mnie pouczać spaniem Zostawię Cię z tym znakiem nie zapytania kim Dobrej nocki Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 1 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Onaaaa napisał: Jaki? Kopytka buraczki cwiklowe i pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach