wizzy 13 Napisano 22 godziny temu Ciezko porobiony pisalem jej brednie i podejmowalem decyzje bedac ostro porobiony i niestety Baj baj pyszne zarcie, i chata w gorach z wlasnym sadem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 39 Napisano 21 godzin temu (edytowany) chłopie ta Katiuszka z 50 lat miala Edytowano 21 godzin temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Ale byla.bogata i nagrala.filmik willi i wielkiego sadu w polskich tatrach, gdzie mielismy razem zamieszkac Ale.co by nie bylo, kolegow anglikow.ktorzy mi kupili alkohol i dragi znam od lat, a katiuszka to osoba z neta, i tak wyszlo Edytowano 21 godzin temu przez wizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 21 godzin temu Dobra ja spadam sobie pochodzic po lesie i przenosze sie z namiotem glebiej lasu w inne.miejsce pozniej bede pa.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 20 godzin temu Szkoda że nie jestem bogate trzeba upaść dûpe i zbierac szmal to będzie głupek na starość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 9 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, Proboszcz napisał: Szkoda że nie jestem bogate trzeba upaść dûpe i zbierac szmal to będzie głupek na starość Ja bym uprawiał prostytucje na jakimś OF, gdybym był kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Vaffanculina napisał: Ja bym uprawiał prostytucje na jakimś OF, gdybym był kobietą Ja bym wolała skoczyć z wieżowca niż prosty toocja albo skończyć z jakimś lexolezakosrogorem i podcinać se żyły przy nich i wódę chlac codziennie żeby wytrzymać to pjerdolenie Edytowano 20 godzin temu przez Proboszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 9 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Proboszcz napisał: Ja bym wolała skoczyć z wieżowca niż prosty toocja albo skończyć z jakimś lexolezakosrogorem i podcinać se żyły przy nich i wodę chlac codziennie żeby wytrzymać to pjerdolenie Przez internet to nie to samo co jakaś Anastazja obsługująca totalnych oblechów, bo kto inny chodzi do prostytutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 20 godzin temu Tylko wariaci som coś warci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Vaffanculina napisał: Przez internet to nie to samo co jakaś Anastazja obsługująca totalnych oblechów, bo kto inny chodzi do prostytutek Tutaj jest prawdziwa dusza ukazana tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 20 godzin temu Liczy się każda sekunda przecierpiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 20 godzin temu Chûj w dûpe pédalom starym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Faceta prawdziwego trzeba se kupić a męskie pipy i simpy na widok których chce się rzygać kupują giereczki z dziveczką masowo i wodę z jej kibla i marzą o ciumkaniu guwna z jej dûpska xD Edytowano 20 godzin temu przez Proboszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 246 Napisano 20 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srakula pokaż doopę 2 Napisano 20 godzin temu RELEASE THE KRAKEN! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 44 minuty temu, Proboszcz napisał: Ja bym wolała skoczyć z wieżowca niż prosty toocja albo skończyć z jakimś lexolezakosrogorem i podcinać se żyły przy nich i wódę chlac codziennie żeby wytrzymać to pjerdolenie Czyli z jednym bys mogla byc za kase a co jesli nawet by ci sie spodobal? Hmmmm ? Edytowano 19 godzin temu przez Wielki Buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Wielki Buu napisał: Czyli z jednym bys mogla byc za kase a co jesli nawet by ci sie spodobal? Hmmmm ? za zadna kase, starczy ze bedzie sie podobal, nie bedzie pissda i nie bedzie guwnojadem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, wizzy napisał: Ciezko porobiony pisalem jej brednie i podejmowalem decyzje bedac ostro porobiony i niestety Baj baj pyszne zarcie, i chata w gorach z wlasnym sadem ;/ Dawali ci za darmo srodki by cie odurzyć i wykorzystac A ty wiecznie niczego nie pamietasz i myslisz ze jesteś wciaz dziewicą analną Edytowano 19 godzin temu przez Wielki Buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Proboszcz napisał: sie podobal, nie bedzie pissda i nie bedzie guwnojadem Co to znaczy nie byc pisdą i gòwnojadem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Wielki Buu napisał: Co to znaczy nie byc pisdą i gòwnojadem? pissda i guwnojad to cos takiego jak faceci stad i klienci onlyfansiar Edytowano 19 godzin temu przez Proboszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 19 godzin temu Przenioslem sie na nowa miejscowke z namiotem, jest ciemniej ciszej i zajeebiscie jestem teraz w samym sercu lasu xD. Ciekawe co w nocy bedzie xD niedawno widzialem lisa teraz moge sie wyluzowac, nikt mnie nie uslyszy ze tu jestem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Ale zajeebiscie mi sie bedzie spalo Na glebie same suche liscie, zero roslin, plaski teren, mieciutko i plasko Ale sobie pospimy dzisiaj z fifim. Edytowano 19 godzin temu przez wizzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 19 godzin temu Niedlugo uderzam na sauny xD Mam nadzieje, ze pozniej jak wroce to uda mi sie znalezc moj namiot xD Pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 19 godzin temu 5 minut temu, Proboszcz napisał: pissda i guwnojad to cos takiego jak faceci stad i klienci onlyfansiar Tu sa jacys klienci onlyfans? Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 19 godzin temu Fajnie jest teraz sie czuje jak w jakims mrocznym czarnym lesie szok Zbadalem las i odkrylem nieznany teren i sie przenioslem w super miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 19 godzin temu (edytowany) idz sobie zwalic do gierek z anime dziefczynkami bicuś cycus bajbaj Edytowano 19 godzin temu przez Proboszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 19 godzin temu Miłej sauny Serniczku, ja tez wybywam ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 19 godzin temu 21 minut temu, Proboszcz napisał: idz sobie zwalic do gierek z anime dziefczynkami bicuś cycus bajbaj Nie ogladam anime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 19 godzin temu spokojnie, nie wnikam do czego ktos wali o ile nie zwala mi sie z tym na moja biedna głowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klavdia Cocolino 14 Napisano 19 godzin temu 55 minut temu, Nadija* napisał: XD Odpiszę za godzinkę, bo wywaliło mi listę wymoderowanych treści, że aż miejsca na ekranie zabrakło Poczekam aż sobie pójdą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach