BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Makrą mormon ohh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Twojego guru Moona zapytaj Prawiczku i wyjdż stąd w końcu, bo Cię ktoś wyniesie a kto jak ty kaleko wstać nie możesz bo sie przewrócisz jak spróbujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, patriota z kamczatki napisał: a kto jak ty kaleko wstać nie możesz bo sie przewrócisz jak spróbujesz. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mogę morze wypić, a Tobie zostaną marzenia o normalnym żywiole Jeszcze kur.wa coś ? Spjerdalaj pod śmietnik. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Jestes alkoholik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ja w przeciwieństwie do Ciebie mogę morze wypić, a Tobie zostaną marzenia o normalnym żywiole ahoj kapitanie, udanego rejsu w kałuży rzygowin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Jestes alkoholik A w tej bajce były smoki Boni, czy hejtem mi chcesz ''pragnenie'' zgasić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A w tej bajce były smoki Boni, czy hejtem mi chcesz ''pragnenie'' zgasić ? Jednororzce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, patriota z kamczatki napisał: ahoj kapitanie, udanego rejsu w kałuży rzygowin. Gdybyś był normalny a jesteś głupi, to wziąłbyś się za siebie i miał normalne życie nie hejt Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: normalne życie nie dzięki, wolę jednak na bogato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 2 godziny temu Jak to się robi ze alko jest dla kogoś jak witaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Proboszcz napisał: Jak to się robi ze alko jest dla kogoś jak witaminy siedzisz cały dzień i okłamujesz samo siebie oraz swoje otoczenie próbujesz okłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, patriota z kamczatki napisał: nie dzięki, wolę jednak na bogato. Skoro wolisz być ''milonerem z ulicy'' to spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, patriota z kamczatki napisał: siedzisz cały dzień i okłamujesz samo siebie oraz swoje otoczenie próbujesz okłamać. Cyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Skoro wolisz być ''milonerem z ulicy'' to spoko czy ty właśnie mnie nazwałeś ciapakiem w bardzo inteligentny sposób czy doszukuję się oznak inteligencji w głupim skojarzeniu pijackeigo umysłu? bo jeśli to pierwsze to jest kosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 13 Napisano 2 godziny temu Piąty raz nie będę wklejać. Cicho!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 13 Napisano 2 godziny temu Się rozgadali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Nie jara mnie ona wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Z wenrzem czy bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 13 Napisano 2 godziny temu Z wężem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Rzecznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 5 Napisano 2 godziny temu Wolę smoczyce ze szreka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 2 godziny temu Nie da się już rozkręcić kafe. 0dbyt i owsiki. Zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriota z kamczatki 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Proboszcz napisał: Wolę smoczyce ze szreka wie że po niemiecku smok pisze się "drache" a w liczbie mnogiej "drachen"? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 1 godzinę temu Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 29 minut temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 71 Napisano 28 minut temu Idz spac zona czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 8 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, BabkaBożyBelmondo napisał: Idz spac zona czeka Ty też do narzeczonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach