Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wizzy

Bylem wlasnie w jazz klubie, i zajeebista blondyna spiewala w szpilkach, a ja gralem na bebnach XD

Polecane posty

4/6 masakra jakas, a ja czy zlapie rytm, i sie mnje pytaja jaka piosenka, a ja mowie, ze nie wiem, to typek na klawiszach do mnie one two three four werbel five six

One two free four werbel five six i jakos wyszlo xD

Zaraz wracamy z fifim do domu i bedziemy trenowac na padzie fajne piosenki, a wam jak mija wieczor?

To na zdrowie

Gralem jakies przejscia kosmos, ja trenuje jakies prog rocki na bebnach Sean Reinerty Danny Carreye i koorwa Bille Brufordy ja pirdl

Troche moje klimaty nie pasuja do jazz klubu, dlatego najbardziej mi pasuje jak mi ktos powie jaki rytm i metrum wtedy sie wpasowuje i jest oki 

Ja kiedys gralem w Polsce w zespolach, nagrania w studio i koncerty, ale to przeszlosc

Teraz do jazz klubu chodze, troche sie ucze

Dobrze, ze nie musze do pracy chodzic, moge 10 godzin dziennie trenowac perkusje na padzie treningowym, a wieczorem uderzac na basen i sauna i relaks 😄

Palker pubowy powiedzial do mnie well done mate i przybilismy sobie pione, a basista ze that was alright

Masakra, tak dawno na bebnach nie gralem, a teraz musze grac na zywo z profesjonalistami, bo nie mam swojej perkusji XD

Ale trema przed ludzmi masakra

A blondyna miala rozowa obcisla ...enke i szpilki xD

Lezak by sie spuscil na sam widok XD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować