Elikafeli 0 Napisano 4 godziny temu Pytam poważnie. Ciekawi mnie dlaczego nie ma tutaj czegoś w stylu działu do poznawania się i umawiania na spotkania. Widzę tutaj dużo samotnych osób, które chciałby odnaleźć druga połówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 4 godziny temu bo za dużo tu świrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 4 godziny temu jest pzrecież życie po 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 312 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Próbowali się tu parować, ale z reguły, poza kilkoma wyjątkami, kończyło się to katastrofami, od prania brudów, po wycieki nudesów... także tak... Edytowano 3 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 3 godziny temu Na życie z anastazjom ale zrezygnowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 0 Napisano 3 godziny temu Nie, poza tym to forumek do popisania a nie serwis randkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 3 godziny temu Nikt rozsądny nie potwierdzi ani nie zaprzeczy aby uniknąć hejtów, bo w miejscach jak to mówi się jedno, myśli drugie , a robi trzecie, bo to bezpieczna pozycja jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 773 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Get Out napisał: Nikt rozsądny nie potwierdzi ani nie zaprzeczy aby uniknąć hejtów, bo w miejscach jak to mówi się jedno, myśli drugie , a robi trzecie, bo to bezpieczna pozycja jest. A czwarte kłóci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A czwarte kłóci Czwarte przeczuwa. Kurde brzmi prawie jak dekalog. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 773 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Czwarte przeczuwa. Kurde brzmi prawie jak dekalog. Piąte przyczaja sie a szóste działa z ukrycia atakując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Piąte przyczaja sie a szóste działa z ukrycia atakując Można to skwitować jako improwizacja bardzo cenna sztuka zresztą. A siódme jakie damy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 773 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Get Out napisał: Można to skwitować jako improwizacja bardzo cenna sztuka zresztą. A siódme jakie damy Siódme obezwładnić, ósme nie kopać leżącego, dziewiąte nie porządać jego majątku a dziesiąte ani żadnego z jego tv i komputerów Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Siódme obezwładnić, ósme nie kopać leżącego, dziecięce nie porządać jego majątku a dziesiąte ani żadnego z jego tv i komputerów Podoba mi się lecz nie był bym sobą gdybym nie naniósł korekty i dziesiąte chociaż zmodyfikuje na pomalować świat w pożądanych kolorach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 24 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Elikafeli napisał: Pytam poważnie. Ciekawi mnie dlaczego nie ma tutaj czegoś w stylu działu do poznawania się i umawiania na spotkania. Widzę tutaj dużo samotnych osób, które chciałby odnaleźć druga połówkę. Umówiłem się i nie tylko ja tutaj w czym masz problem ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Get Out napisał: Nikt rozsądny nie potwierdzi ani nie zaprzeczy aby uniknąć hejtów, bo w miejscach jak to mówi się jedno, myśli drugie , a robi trzecie, bo to bezpieczna pozycja jest. Ja tu szukam lachona trochę na tiktoku jeszcze się udzielam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 773 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Podoba mi się lecz nie był bym sobą gdybym nie naniósł korekty i dziesiąte chociaż zmodyfikuje na pomalować świat w pożądanych kolorach. Czyli w jakich? Różowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli w jakich? Różowych Odpada, bo nie lubisz różowego i całe szczęście . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: Ja tu szukam lachona trochę na tiktoku jeszcze się udzielam Nagrywaj jakieś bzdury i z wyświetleń kasuj kasę z dekli którzy oglądają tiktoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 806 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli w jakich? Różowych na żółto i na niebiesko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 773 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Odpada, bo nie lubisz różowego i całe szczęście . W czarnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Nagrywaj jakieś bzdury i z wyświetleń kasuj kasę z dekli którzy oglądają tiktoki. Teraz się znowu zaczyna studentów otwarcie to całe domy lachona tanczom fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W czarnych Granatowy bo wzbudza zaufanie jak policja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał: Teraz się znowu zaczyna studentów otwarcie to całe domy lachona tanczom fajnie Kiedyś zajrzałem i ja nie mogę takich rzeczy, bo kompletnie stracę wiarę w ten gatunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 773 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: na żółto i na niebiesko Niech na niebie stanie tęcza malowana twoją kredką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 24 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: na żółto i na niebiesko Widzę, żę żyjesz to dobrze Jak tam ogólnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: W czarnych Dzisiaj mnie wzięły czerone pończochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 773 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Granatowy bo wzbudza zaufanie jak policja. Granat jest ładny ale jakis drugi do tego może niebieski albo czerwony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 164 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał: Dzisiaj mnie wzięły czerone pończochy Tragedia i tylko w czarnych baby dobrze wyglądają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVEL 3 Napisano 2 godziny temu Widzę źe tutaj nawet ex-boje i ex-kochankowie tej samej laski ze sobą popiardują. Dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 806 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Niech na niebie stanie tęcza malowana twoją kredką to ale też jeszcze: Żółte jest Słońce - Niebieskie Niebo To właśnie barwy klubu naszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach