Onaaaa 783 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lechia gdańsk gvwno szjas napisał: jak bedziesz w moim wieku to bedziesz wiedział że to najlepsza pozycja Taki stary jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lechia gdańsk gvwno szjas napisał: przecież ty nie masz pieniędzy prawie nic, a jak dostaniesz z kołchozu kieszonkowe raczej wątpię abyś chciał dawać psu hajs. tylko tak sobie powtarasz że to lubisz, bo nie wierzę że można byc aż tak odklejonym aby parkowac na zakazie tylko po to aby dostać mandat. Nie narzekam , a ty nic nie rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechia gdańsk gvwno szjas 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie narzekam wiadomo, jak musiałeś w dzieciństwie ze starym się wazonami traktować w baraku robotniczym to minimalna jest dla ciebei mocnym awansem społecznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lechia gdańsk gvwno szjas napisał: jak bedziesz w moim wieku to bedziesz wiedział że to najlepsza pozycja Już mnie tak nie odmładzaj spermiarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lechia gdańsk gvwno szjas napisał: wiadomo, jak musiałeś w dzieciństwie ze starym się wazonami traktować w baraku robotniczym to minimalna jest dla ciebei mocnym awansem społecznym Przynajmniej walkę podjąłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechia gdańsk gvwno szjas 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Przynajmniej walkę podjąłem. no widzisz, a jednak większośc nie musi się ze starym pijanym napierrdalac jak liu kang z shang tsungiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechia gdańsk gvwno szjas 3 Napisano 1 godzinę temu jesteś wyjątkowym płatkeim śniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lechia gdańsk gvwno szjas napisał: no widzisz, a jednak większośc nie musi się ze starym pijanym napierrdalac jak liu kang z shang tsungiem Ale ja nie jestem większość bo to żaden autorytet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechia gdańsk gvwno szjas 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ale ja nie jestem większość bo to żaden autorytet. no nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, lechia gdańsk gvwno szjas napisał: jesteś wyjątkowym płatkeim śniegu Jestem wyjątkowy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lechia gdańsk gvwno szjas napisał: no nie jesteś Bo większość jest nic nie warta . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 31 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Get Out napisał: Czy by ze mną rozmawiała gdyby źle traktował no właśnie. Czas pokaże, ale jesteś na dobrej drodze. Trzymaj fason Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 168 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Czas pokaże, ale jesteś na dobrej drodze. Trzymaj fason W końcu jakaś normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach