250GodzinTak 46 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Isolat napisał: Pokaz stopki skarbie Znowu masz schizy i atak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Isolat napisał: Wczesniej cie nie obrazalem i tez nie chcialas pokazac Teraz tym bardziej nie chcę z powodu tego, co o mnie pisałeś. Utwierdzam się w swoim postanowieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu masz schizy i atak? Nie znowu a permanentnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie mam. Ale odkryłam, że proseco z dodatkiem pigwowki z kawałkami truskawek jest bardzo dobrym koktajlem. Brzmi ciekawie, pigwówka to prawie jak limoncello, a truskawki dodają słodyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Brzmi ciekawie, pigwówka to prawie jak limoncello, a truskawki dodają słodyczy. Dobre to wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Takie właśnie ala. Dodałam mięso mielone. Zastanawiam się czy nie zapiec tego jak lazanię. Posypaną serem pewnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Dobre to wyszło. W tym roku przypadkiem odkryłam tonic kinleya alderflower zero, pychota do drinków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Teraz tym bardziej nie chcę z powodu tego, co o mnie pisałeś. Utwierdzam się w swoim postanowieniu. No nie badz taka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isolat 3 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znowu masz schizy i atak? Nie mam, ale mam nadzieje, ze ty wkrotce bedziesz miala atak serca i wykitujesz w koncu parszywa szloro wredna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Pokraka napisał: W tym roku przypadkiem odkryłam tonic kinleya alderflower zero, pychota do drinków Mam złe wspomnienia z tonickiem w roli głównej. 🫢 Fakt, że był też tam gin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 2 godziny temu Parada lotnicza się zaczęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, murb napisał: Mam złe wspomnienia z tonickiem w roli głównej. 🫢 Fakt, że był też tam gin. To spróbuj z gorzka żoładkowa rześką mango melon zamiast ginu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 118 Napisano 20 minut temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: To spróbuj z gorzka żoładkowa rześką mango melon zamiast ginu Zapamiętam bo gin to cichy zabójca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1474 Napisano 12 minut temu 6 minut temu, murb napisał: Zapamiętam bo gin to cichy zabójca. Tak i nie jest mocna jak wódka tylko 28% to fajne lekkie orzeźwiające drinki wychodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach