Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Isolat

Ale chcialbym zeby zdechli peedal rymcym, belkot sribed, dziadek widmok, pijana salowa i szlora selkie

Polecane posty

Moje marzenie dowiedziec sie, ze juz zdechli

Edytowano przez Isolat

Nie pojde, ty pojdziesz, bo jestes zla osoba jak twoj stary hejterko stara

Edytowano przez Isolat

Masz ataki furii i nienawiści, bo ludzie nie chcą z tobą rozmawiać i czujesz się pomijany. Ale nie zastanawiasz się, dlaczego. Poza notorycznym obrażaniem wszystkich, jesteś do zerzygu monotematyczny, egocentryczny, infantylny i nudny. Ostatnie chore łanie dokarmiające cię, chyba zniknęły. Jesteś uzależniony od pisania, bo jesteś samotny oraz z braku pieniędzy mocno ograniczony w możliwościach. Zamiast próbować zmienić choć swoją postawę na forum, folgujesz swoim atakom i utwierdzasz innych w pogardzie. 

• Like 1

Nie czytam tego belkotu selkie ruda szloro, a ataki to wy macie i bede was ponizal za hejtowanie mnie i Klaudiusza do konca zycia

Oraz za robienie ze mnie prostyyutki chorej psychicznie

Bede was gneebil do konca zycia waszego, mam nadzieje, ze wkrotce zdechniecie i zakonczycie swoje marne zywoty

Klaudiusz to małoletnia trollica (żadna dorosła kobieta nie miałaby takiego mentalu), o dwucyfrowym IQ, w dodatku latami kradnąca zdjęcia i tożsamość ładniejszej koleżanki. Jesteś idio.tą, pomijając, że jeśli ten infantylny troll, ma na przykład tak naprawdę 14 lat, to ja bym się na twoim miejscu zastanowiła, pewnie nie lubisz policji 🙂 

w chooyu mam twoj belkot srelkie i szkoda mi czasu na ciebie, wiec odejdz w koncu, najlepiej na tamten swiat, bo nie chce mi sie z toba pisac, zreszta ja ide sobie do miasta, bo ladna pogoda, a wy zdychajcie tutaj na forum, nara przegrywy xD

Pozniej wejde

Poszczekaj sobie jeszcze selkie oblesna szloro, wredna macioro, a 14 latka to corka twoje mezusia ktora sobie zrobil z inna szlora, lepiej sie nia zainteresuj, a od klaudiusza wara, bo do piet jej nie dorastacie

Sratuszczak, ale to ty do nas dzwonisz (jak zapomniałeś przez 20 minut tytuł własnego tematu, to mniej ćpaj i pij ;)). 

Sratuszczak to cie zrobil hejterko wstretna, wy dzwonicie do mnie od lat, wiec spadaj do alfonsa ruda fladro

• Haha 1

49 minut temu, faflun napisał:

filip co ci znowu odbiło w tej dziczy anglosaskiej

Trollu to Ty?

Przynajmniej widać, że jak trzeba to broni swoich, a nie ucieka w krzaki.

Filip a ty coraz większą liczbe osób masz. Niedługo wszystkich dopiszesz.

16 minut temu, Isolat napisał:

Sratuszczak to cie zrobil hejterko wstretna, wy dzwonicie do mnie od lat, wiec spadaj do alfonsa ruda fladro

Alfons to cię robił, ale spadać zamierzam, szczególnie, że dopiero wróciliśmy i mamy napięty grafik (grill u szwagra, potem wychodzimy na wieczór, a ja jeszcze chciałabym wcisnąć kino). I pamiętaj, że się pożegnałeś 🙂 

• Haha 1

Twoja choroba psychiczna się pogłębia, co zupełnie nie jest zaskoczeniem, bo nieleczona schizofrenia się nasila, aż w końcu neurony odmawiają posłuszeństwa w takiej liczbie, że dochodzi do szaleństwa... nieodwracalne procesy w mózgu których już nie zatrzymasz.

Raz jeszcze: idź do szpitala dla umysłowo chorych, póki jeszcze czas... niedługo będzie za późno. 

• Thanks 1

Napisano (edytowany)

Haha a ta znów pjerdoli o swoim wymyślonym idealnym życiu beka 😂

Edytowano przez Nadija*

23 minuty temu, Isolat napisał:

A gdzie twój ojciec? Gdzie mama? Dlaczego jesteś bezdomny? Ile razy się żegnałeś i pisałeś klepsydry Klaudiuszowi? Błagam, dla własnego dobra zgłoś się natychmiast na SOR i pozwól sobie pomóc w chorobie psychicznej. 

2 minuty temu, Nadija* napisał:

Haha a ta znów pjerdoli o swoim wymyślonym idealnym życiu beka 😂

Przypominam, że to ty masz chłopaka w jakiejś grze dla dzieci, otępiała poznawczo trollico 😉 

1 godzinę temu, Isolat napisał:

Nie pojde, ty pojdziesz, bo jestes zla osoba jak twoj stary hejterko stara

Od mojego ojca wara. A starzy alfonsi to wiesz,,, 🍦😁

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Dlaczego jesteś bezdomny?

Podobno juz do domu wrócił. ojciec nie żyje od dawna, a matka niedawno znalazła nowego gacha. podejrzewam że gach jest przyczyną dzisiejszej agresji i wcześniejszej wyprowadzki do lasu. To normalne problemy nastolatków po 30. 

• Haha 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A gdzie twój ojciec? Gdzie mama? Dlaczego jesteś bezdomny? Ile razy się żegnałeś i pisałeś klepsydry Klaudiuszowi? Błagam, dla własnego dobra zgłoś się natychmiast na SOR i pozwól sobie pomóc w chorobie psychicznej. 

Przecież on tu już setki razy pisał, że jego stary nie żyje. Ty też chyba masz coś z deklem nie tak, skoro tak proste rzeczy nie docierają.

Niesamowite, że tu żyją ludzie, dla których grill, kino, czy wieczorny wypad, to jak lot w kosmos i "idealne życie" 🙂 Nigdy się do tego nie przyzwyczaję 🙂 

2 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Przypominam, że to ty masz chłopaka w jakiejś grze dla dzieci, otępiała poznawczo trollico 😉 

Mój kolega nie jest wymyślony tak jak twoje życie opowiadane ze szczegółami na kafe xD

1 minutę temu, TRYN FEKALIN napisał:

Przecież on tu już setki razy pisał, że jego stary nie żyje. Ty też chyba masz coś z deklem nie tak, skoro tak proste rzeczy nie docierają.

Więc dlaczego czepia się ciągle mojego ojca i po co się wtrącasz dziadku? Czy ja cie o coś pytam? Nie pytani milczą, więc poszukaj sobie kogoś innego do uwagi 😄Najlepiej Fifiego i może przygarnij go, skoro taki rycerz z ciebie 🤨

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować