8 komputerów tak 12 Napisano 10 godzin temu Prawdopodobnie tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8 komputerów tak 12 Napisano 10 godzin temu Zazroszcze samcom co jom bzykajom pewnie ma zmyslowom cípke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8 komputerów tak 12 Napisano 10 godzin temu Takom mieciusiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8 komputerów tak 12 Napisano 9 godzin temu Nie mogę zrozumieć pogoni za kasą co złego w jednym mieszkaniu 50m2 z typem małżeństwie itd??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 319 Napisano 9 godzin temu Cóż, jak na singielkę, to zbyt często samotnie wieczorów nie spędza... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8 komputerów tak 12 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: Cóż, jak na singielkę, to zbyt często samotnie wieczorów nie spędza... No samice majom raj na ziemi nie dość że sex z różnymi to jeszcze dobra kasa z tego Weź teraz to odwrócić jakby wszystko było 180 stopni każdy samiec by się puszczal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8 komputerów tak 12 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, RC + napisał: Cóż, jak na singielkę, to zbyt często samotnie wieczorów nie spędza... Najważniejsze że ona jest szczęśliwa ja nie muszę być idę się kąpać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano 9 godzin temu 44 minuty temu, 8 komputerów tak napisał: Weź teraz to odwrócić jakby wszystko było 180 stopni każdy samiec by się puszczal nieprawda, nie każdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 6 Napisano 8 godzin temu Nie ma sensu rozkminiać... ta znajomość była jedynie kafe epizodem w Waszych życiach a to że umysł lubi snuć wizję no to masz... i nie możesz się od tego odkleić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy Kid 2 Napisano 8 godzin temu 49 minut temu, 8 komputerów tak napisał: być idę się kąpać A co to za święto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 512 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, Billy Kid napisał: A co to za święto Leżak podobno paczkę żywnościową z kościoła dostał. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, 8 komputerów tak napisał: Nie mogę zrozumieć pogoni za kasą co złego w jednym mieszkaniu 50m2 z typem małżeństwie itd??? maleje to mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, marazen napisał: Nie ma sensu rozkminiać... ta znajomość była jedynie kafe epizodem w Waszych życiach a to że umysł lubi snuć wizję no to masz... i nie możesz się od tego odkleić. Gowwno cwierc miliona poszło epizod to może miała publiczność 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, marazen napisał: Nie ma sensu rozkminiać... ta znajomość była jedynie kafe epizodem w Waszych życiach a to że umysł lubi snuć wizję no to masz... i nie możesz się od tego odkleić. Wiem że nikt mi nie kazał grać bialorycerza ale stało się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, mr_Kumpir napisał: maleje to mieszkanie Cały czas tak samo 50m2/60m2 zależy czy liczysz zsyp i balkon elka np tych dodatkowych 10m2 nie ma moja ciocia także Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Cały czas tak samo 50m2/60m2 zależy czy liczysz zsyp i balkon elka np tych dodatkowych 10m2 nie ma moja ciocia także Miałeś 49m2 z kawałkiem przypomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Miałeś 49m2 z kawałkiem przypomnę. Ja mam ścianę wywalonom jakbym miał być dokladny to jest 50m2... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu Oryginalne byla gruba sciana som deski se policz 1,5m + 2,5m x20cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 53 Napisano 6 godzin temu metraż liczy sie bez wewn ścian ale tu do dópy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Ja mam ścianę wywalonom jakbym miał być dokladny to jest 50m2... Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał: Oryginalne byla gruba sciana som deski se policz 1,5m + 2,5m x20cm Dobra nie ma sensu dyskusja z tobą. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Miałeś 49m2 z kawałkiem przypomnę. Moja już nagrała filmik z maszynom heblujacom czemu ty nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: metraż liczy sie bez wewn ścian ale tu do dópy Nie prawda to jest suma pomieszczeń i korytarza chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 118 Napisano 6 godzin temu Leżak, gamoniu, podaj screena z księgi wieczystej ile masz tych metrów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 38 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał: Moja już nagrała filmik z maszynom heblujacom czemu ty nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Leżak, gamoniu, podaj screena z księgi wieczystej ile masz tych metrów. I może frytki do tego jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ale tu do dópy Ja tam nie narzekam kupiłem sobie 8 kabli do pcetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu Umyty jestem czysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu 500 zl se wyplacilem mam teraz 535 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu Jest motywująco do Gliwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Fajne mam na tablecie tera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach