Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nemesio Cervantes

Chcialoby sie zjeść dobrą

Polecane posty

Najlepsze ogórki od órbanka, polskie ogórki .. jak z bicza szczelił.

Edytowano przez Nemesio Cervantes

9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

tasiemiec glodny to zamawia pizze u mnie, tutaj musi byc cos innego😅 

To ja nie mam pojęcia, ja tak nigdy nie miałam żeby mieć ochotę jeść tort i popijać sokiem z ogorków czy jakieś podobne mixy. 😄

12 minut temu, xDxDxDxD napisał:

To ja nie mam pojęcia, ja tak nigdy nie miałam żeby mieć ochotę jeść tort i popijać sokiem z ogorków czy jakieś podobne mixy. 😄

Hej kochanie wciąż nie udało mi sie ogarnąć transportu dla twojej maszyny heblujoncej 

30 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Kochanie obiecuje ze najpóźniej w dzień urodzin otrzymasz nowa maszynę posuwista heblujonca 

Zabieram na wyjazd ze sobą 4 sloiki z ogórkami, śledzie i kapuste kiszoną. Zastanawiam sie czy zabrac polską kielbę i inne pęta? chleba nie jem za drogi. ziemniaki sobie wykopie u rolnika... coś jeszcze zabrac by nie głodowatz tam w wielkim swiecie?

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

Zabieram na wyjazd ze sobą 4 sloiki z ogórkami, śledzie i kapuste kiszoną. Zastanawiam sie czy zabrac polską kielbę i inne pęta? chleba nie jem za drogi. ziemniaki sobie wykopie u rolnika... coś jeszcze zabrac by nie głodowatz tam w wielkim swiecie?

Czy jesteś może dosyć techniczna osoba? Mam pytanie

2 minuty temu, Klaudia Madowna napisał:

Czy jesteś może dosyć techniczna osoba? Mam pytanie

tak dosyć tak, umiem w piloty do tv i znam sie na japonskiej sztuce tworzenia z papieru orinoko

tak dosyć tak, umiem w piloty do tv i znam sie na japonskiej sztuce tworzenia z papieru orinoko

Bym potrzebował porady w doborze maszyny która tutaj nazywaja heblujoca ale podobno to ma to inna nazwę. Chodzi o taka machine do masturbacji dla kobiet. Szukam dla kolezanki na urodziny żeby odciągnąć ja od głupot ale nie orietuje sie w temacie.

Bym potrzebował porady w doborze maszyny która tutaj nazywaja heblujoca ale podobno to ma to inna nazwę. Chodzi o taka machine do masturbacji dla kobiet. Szukam dla kolezanki na urodziny żeby odciągnąć ja od głupot ale nie orietuje sie w temacie.

dojarka, w sexszopach są dla  jednej, dwoch albo calej rodziny..

dojarka, w sexszopach są dla  jednej, dwoch albo calej rodziny..

Dojarka? Przecież to odwrotny ruch od oczekiwanego. Robisz sobie jaja a ja naprawdę mam provlem. Nie chce wpisywać do komputera bo matka mnie sprawdza 

Dojarka? Przecież to odwrotny ruch od oczekiwanego. Robisz sobie jaja a ja naprawdę mam provlem. Nie chce wpisywać do komputera bo matka mnie sprawdza 

ić z matką do sexshopu, oni wpuszczają tylko pełnoletnich i niech zapyta za ciebie

ić z matką do sexshopu, oni wpuszczają tylko pełnoletnich i niech zapyta za ciebie

Ale to jest dla elci co ma moja matka do tego.

1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał:

Ale to jest dla elci co ma moja matka do tego.

wyslij mi kase, ja sie z Elką podziele i tak bedzie najlepiej, kazdy zadowolony.

wyslij mi kase, ja sie z Elką podziele i tak bedzie najlepiej, kazdy zadowolony.

Nie ufam tobie a stawka jest wysoka. Elcia musi być wydupcona jesli nie dostarczę jej maszyny na czas będzie to skutkowało kolejnym bomblem. 

11 minut temu, Klaudia Madowna napisał:

Jakich głupot? 😄

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Miałam właśnie mniej więcej to samo napisać. 

1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał:

Nie ufam tobie a stawka jest wysoka. Elcia musi być wydupcona jesli nie dostarczę jej maszyny na czas będzie to skutkowało kolejnym bomblem. 

A może ty będziesz wydupcony jak tak bardzo tego pragniesz. 

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

A może ty będziesz wydupcony jak tak bardzo tego pragniesz. 

on chce sam sie podlaczyc pod maszyne ale dla niepoznaki kupuje na prezent. ale kombinator hehe

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

on chce sam sie podlaczyc pod maszyne ale dla niepoznaki kupuje na prezent. ale kombinator hehe

Nie obrażaj Jej

Nie obrażaj Jej

nie obrazam, zakoffales sie i bronisz kobiety. poprawnie. malo juz takich prawdziwych męskich męsków. jako jedyny ućciwy na kafe przekaze jej ten prezent od ciebie, wyslij blika i bedzie git.

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

No jezeli matka go aż tak sprawdza to się nie dziwie że kombinuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się