Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
starlesS

Trace wlosy na czubku od 7 lat, co moge zrobic, zeby juz nie wypadaly oraz jak pobudzic cebulki, zeby rosly nowe?

Polecane posty

Mam szampon z aloesem i rozmarynem 99.5% natural, olejek z rozmarynu i slodkiego migdalu, oraz naturalne mydelko z aloesem, ale jakos nowych wlosow nie widac 😭😭😭😭😭😭😭😭

Spadam sobie grac w splinter cell, szkoda czasu na to zjeebane srafe, zegnam

37 minut temu, starlesS napisał:

Nie chce

Jak chcesz ale Elcia mowila ze jej ładnie włosy rosną jak używa tej maszyny heblującej regularnie

Do Turcji na przeszczep? Albo na łysą pałę się golić. Łysi są seksi. Plus dziki zarost na twarzy i elegancko. ;]

Są tylko dwie skuteczne metody, żadne szapnony i pierdoły nie działają na łysienie androgeniczne.

1. Propecia 180 zeta za 28 tabl.

2. Przeszczep metodą FUE. 

Na żadno z w/w cię nie stać, więc opitol łysinę i przestać pajacować z tą żałosną zaczeską na starego dziadka.

• Haha 1

4 minuty temu, RC + napisał:

Są tylko dwie skuteczne metody, żadne szapnony i pierdoły nie działają na łysienie androgeniczne.

1. Propecia 180 zeta za 28 tabl.

2. Przeszczep metodą FUE. 

Na żadno z w/w cię nie stać, więc opitol łysinę i przestać pajacować z tą żałosną zaczeską na starego dziadka.

No właśnie to skomplikowane wszystko. A sos w końcu jak? Szybko powiedz proszę bo znów przegapię. 

Przed chwilą, Sev napisał:

No właśnie to skomplikowane wszystko. A sos w końcu jak? Szybko powiedz proszę bo znów przegapię. 

Bardzo fajny, dwa razy robiłem już.

1 minutę temu, Sev napisał:

🤔 Seven focha strzeliła 🤔

Przed chwilą, RC + napisał:

Bardzo fajny, dwa razy robiłem już.

Oł, super. Najważniejsze, że już potrafisz. ;]

Przed chwilą, Baba napisał:

🤔 Seven focha strzeliła 🤔

No raczej. Przyjdź, przytul, przebacz to się odfoszę. :// 

Ps. czekałam na naleśniki na ostro i mnie wysterowałaś więc zamknęłam się w sobie na czas nieokreślony. ;]

• Haha 1

5 minut temu, Sev napisał:

No raczej. Przyjdź, przytul, przebacz to się odfoszę. :// 

Ps. czekałam na naleśniki na ostro i mnie wysterowałaś więc zamknęłam się w sobie na czas nieokreślony. ;]

Naleśniki na ostro? Nie wiem o czym mowa.

1 godzinę temu, Sev napisał:

Do Turcji na przeszczep? Albo na łysą pałę się golić. Łysi są seksi. Plus dziki zarost na twarzy i elegancko. ;]

tonsura i udawać mnicha?

11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

na leśnika, na ostro 😉 

Seven musi mi to jakoś zobrazować, ale nie zrobi tego, bo ma focha na czas nieokreślony.

Trudno. Jej wola i prawo takie, ino ja młodsza nie będę. Oby zdąrzyła 😜

• Haha 1

Nie jest zle, ale zauwazylem, ze jak uzyje jakiegos chemicznego szamponu, to zaraz mnie miejsce na czubie s,czypie albo podraznione ;(. Wlosy suche no i jest dramat
Szkoda, ze dopiero niedawno zaczalem uzywac naturalnych kosmetykow do glowy, bo moze od 1-2 roku dopiero
Kiedys chemia szampony, i beznadziejna chlorowana woda ;/. Pamietam jak z 7 lat temu mialem luszczyce i cala zaczerwieniona skora glowy, to bylo straszne. A z glowy mi snieg spadal.

Nie ma co sie dziwic, ze zaczalem tak lysiec... Teraz uzywam naturalnych kosmetykow, to lupiezu 0 a wlosy mi az tak nie wypadaja. Jak wlosy mam nawilzone, a skora glowy pielegnowana, to jest spoko. Szkoda, ze kiedys tak nie robilem

nie hejtować na kafeterii

nie wyklikiwać tematu

odrosno

Edytowano przez mr_Kumpir
  • Haha 1

Nie wyklikuje tematow, ale nie doladowuje sobie internetu mobilnego, wiec nie siedze juz tyle na necie i przechodze sobie splinter cell xD. Zajeebista gierka xD. A nie jakies kafe ;D
Kocham gry szpiegowskie. Metal gear solid, splinter cell, hitman

Niedlugo ghost recon obczajam.
Niedlugo uciekam i bede do rana gral w splinter cell, moze ukoncze cala kampanie, bo juz z 8 misji ukonczylem xD. Teraz jestem w siedzibie NSA, i jakiemus waznemu szeryfowi usuwalem pliki z laptopa xD. Poruszam po siedzibie, a tam ochrona z karabinami, a mnie nikt zauwazyc nie moze XD
Uciekalem tez z wiezienia z jednym typem xD. Ja prdl tyle mnie omija, gdy tu gnije, takie zajeebiste gry xD

zaraz uciekam xD

Przyczyn pewnie może być wiele... ale co mógłbyś zrobić (?) noś czapkę wychodząc na zewnątrz bo słońce może się przyczynić do wypadania włosów (źle wpływa na cebulki). 

Edytowano przez marazen
  • Haha 1

Kocham slonce xD

Wczoraj jaki zachod slonca byl piekny, ah 

Edytowano przez starlesS

Miałam na myśli czapkę z daszkiem i skwar na zewnątrz... kiedy słońce mocno grzeje to lepiej jest chronić głowę. 

No wiem, na szczescie skwary juz sie powoli koncza xD. Ja na drzewach widze juz sie pojawiaja pierwsze zolte liscie, jesien nadchodzi powoli.

Ostatnio od rana pochmurno... Ale wczoraj zachod slonca na tle chmur byl piekny ;D

Edytowano przez starlesS

6 minut temu, marazen napisał:

Miałam na myśli czapkę z daszkiem i skwar na zewnątrz... kiedy słońce mocno grzeje to lepiej jest chronić głowę. 

Sezon jesienny uważam za rozpoczęty. U ciebie też, Mara?

Filip nosi często nakrycie głowy. Czapy, chusty, ręczniki. Może to genetyczne gubienie włosów? Testosteron? 

Tak sie sklada, ze nie nosze

Ja juz od dawna lysieje na czubie, glownie od chlorowanej wody i chemicznych szamponow mi tyle ubylo... Palenie fajek tez swoje zrobilo j wegetarianska dieta ;/

Teraz jade na naturalnych kosmetykach to juz nawet lupiezu nie mam, kiedys to dramat byl

A czapki z daszkiem? Chusty do świątyni? Widziałam. Na chwilę tylko zakładasz?

Wszystkie wypadną i będziesz jak łysy z brazzers a wtedy to będziesz roochał bez przerwy 😄 

Od żadnej wody. Stres najprędzej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się