Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
starlesS

Trace wlosy na czubku od 7 lat, co moge zrobic, zeby juz nie wypadaly oraz jak pobudzic cebulki, zeby rosly nowe?

Polecane posty

Chlorowana woda tez swoje robi, bo wysusza mi skore glowy bardzo i wlosntez wtedy widac lysine na czubie ;/

Jak umyje szamponem naturalnym z olejkami, to nie widac az tak... No a jak myje woda do tego z lesnego strumyka to w ogole mam piekne lsniace wlosy... A kiedys mieszkalem w domu i z prysznica woda leciala, ze az chlorem walilo, to mialem luszczyce, dramat to byl.

8 minut temu, Sev napisał:

Sezon jesienny uważam za rozpoczęty. U ciebie też, Mara?

Filip nosi często nakrycie głowy. Czapy, chusty, ręczniki. Może to genetyczne gubienie włosów? Testosteron? 

Dzisiaj faktycznie jest już chłodniej, ale właśnie wczoraj jak się wybrałam nad zalew to było gorąco i miałam czapkę z daszkiem... : ) 

No szkoda, bo kiedys mialem piekne wlosie i linie, a teraz dramat... Jak mialem 23 lata to zaczelo mi sie przerzedzac ;( 

Przed chwilą, marazen napisał:

Dzisiaj faktycznie jest już chłodniej, ale właśnie wczoraj jak się wybrałam nad zalew to było gorąco i miałam czapkę z daszkiem... : ) 

Mara w czapce z daszkiem, fajnie! Byli ludzie? Nadal używają kąpieli? Woda już pewnie chłodnawa? Czuć w powietrzu chłodek.

2 minuty temu, marazen napisał:

U Filipa jak najbardziej może być genetyczne... 

Gdy patrzę na jego głowę i ubytki włosów w konkretnych miejscach tak właśnie podejrzewam. 

Skóra głowy zadbana, odżywiona wpływa pozytywnie na kondycję włosów... ale kosmetyki nie zawsze wystarcza i pomogą.

No trudno, wiem, ze kilka lat remu jak dotykalem czubek glowy to mialem sama skore, a teraz troche wlosia jest, ale i tak jest dramat,.bo nie mam na calej glowie bujnej czupryny ;(

Az mi sie zyc odechciewa, i mam ochote skonczyc ze soba. Jeszcze do tego jestem pravik po 30 ;/ 

Kondycja idzie z wewnątrz. Czy włosy, czy paznokcie czy cera, itd., itp. 

• Like 1

4 minuty temu, Sev napisał:

Mara w czapce z daszkiem, fajnie! Byli ludzie? Nadal używają kąpieli? Woda już pewnie chłodnawa? Czuć w powietrzu chłodek.

I po zęby ubrana na czarno... tak plażowo .) 

Pewnie, jeden gostek wpław przepłynął spory kawałek od brzegu bo widziałam go stojąc na pomoście. Sielpia Wielka to popularne turystycznie miejsce latem. Nie wiem jaka woda... czy ciepła ale brudna mocno : )

No ja moze dzisiaj poplywam sobie za miastem, a poki co to basen czeka z rana i sauna parowa, chyba zaraz uciekam sie moczyc 

Edytowano przez starlesS

1 minutę temu, marazen napisał:

I po zęby ubrana na czarno... tak plażowo .) 

Pewnie, jeden gostek wpław przepłynął spory kawałek od brzegu bo widziałam go stojąc na pomoście. Sielpia Wielka to popularne turystycznie miejsce latem. Nie wiem jaka woda... czy ciepła ale brudna mocno : )

Pięknie! Widać było tylko uśmiech! :]

1 minutę temu, marazen napisał:

Uciekam, dobrego dnia 

Wzajemnie. Dobrego dnia!

Ja tez uciekam, pod prysznic, sauna parowa i basen plywanie xD
Pa xD

Ja w sumie jeszcze jestem

Nic mi sie nie chce. Mam totalnego lenia

Najchetniej to polozylbym sie i nie wstawal dwa dni nigdzie ;/ 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto