Baba 87 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Muzykę Edytowano 8 godzin temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 120 Napisano 8 godzin temu Tu jest jeszcze jakieś życie czy już tylko psychiatryk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tu jest jeszcze jakieś życie czy już tylko psychiatryk? Jest jak było- psychiatryk. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Jest jak było- psychiatryk. Wystarczy tego zrypa srynika dać do ignora i po kłopocie Cały dzień ludzie próbują tu pisać, a rozwiązanie jest proste ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wystarczy tego zrypa srynika dać do ignora i po kłopocie Cały dzień ludzie próbują tu pisać, a rozwiązanie jest proste ... A tego to nie wiem. Cały dzień tu nie siedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: A tego to nie wiem. Cały dzień tu nie siedziałam Osz Ty Babo jedna ja też nie, ale chyba widziałaś nie raz co w trawie piszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Osz Ty Babo jedna ja też nie, ale chyba widziałaś nie raz co w trawie piszczy No takie duuuuuże potwory . Nornice, czy jakoś tak. Jak mam iść wypoczywać na łonie natury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 172 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wystarczy tego zrypa srynika dać do ignora i po kłopocie Cały dzień ludzie próbują tu pisać, a rozwiązanie jest proste ... Jeśli coś wydaje się proste to jest trudne. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 172 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Baba napisał: A tego to nie wiem. Cały dzień tu nie siedziałam Yyhyyy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: No takie duuuuuże potwory . Nornice, czy jakoś tak. Jak mam iść wypoczywać na łonie natury Dramat Ty jako Stokrotka powinnaś iść na łąkę tam pasikoniki latają a zające się całują i odlatują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 1 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: No takie duuuuuże potwory . Nornice, czy jakoś tak. Jak mam iść wypoczywać na łonie natury Nornica toż to pyciutkie stworzenia, mniejsze od myszy. Co dzień mam przed drzwiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Yyhyyy. No tak. Nikt nie uwierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 1 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Dramat Ty jako Stokrotka powinnaś iść na łąkę tam pasikoniki latają a zające się całują i odlatują Ona ani stokrotka ani rumianek... ani margerytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Dramat Ty jako Stokrotka powinnaś iść na łąkę tam pasikoniki latają a zające się całują i odlatują No kuźwa przy mnie ino żaby, szczury wodne i inne obrzydliwe gadziny Przecież nie będę ich całować w nadziei, że mój pocałunek w pięknego księcia ich przemieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Jeśli coś wydaje się proste to jest trudne. 🫢 Jednak w prostocie tkwi siła Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Ona ani stokrotka ani rumianek... ani margerytka Ale o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Ona ani stokrotka ani rumianek... ani margerytka Tylko Pstrokrotka Gretta wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Tylko Pstrokrotka Gretta wiem No... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: No kuźwa przy mnie ino żaby, szczury wodne i inne obrzydliwe gadziny Przecież nie będę ich całować w nadziei, że mój pocałunek w pięknego księcia ich przemieni Widocznie nie całujesz zbyt dobrze, bo do takiego ''potwora'' trzeba podejść z czułością nie wrogością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Widocznie nie całujesz zbyt dobrze, bo do takiego ''potwora'' trzeba podejść z czułością nie wrogością A to ja odwrotnie robiłam. Okey. Obiecuję już nogą i kijem nie przeganiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 172 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: No tak. Nikt nie uwierzy Wierzę ale tak tylko do połowy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: A to ja odwrotnie robiłam. Okey. Obiecuję już nogą i kijem nie przeganiać. Nie obiecuj tylko rób jak trzeba, bo pasikoniki i zające pasą się na łące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 172 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jednak w prostocie tkwi siła Brum To prawda ale chyba naturalnym jest ciągle coś ulepszać, zmieniać, udoskonalać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 172 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: A to ja odwrotnie robiłam. Okey. Obiecuję już nogą i kijem nie przeganiać. Ciekawe co Twój połówek piwie na to jak mu do domu przyprowadzisz księcia odmienionego z pasikonika. Kochani, całowałam go na łonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 60 Napisano 7 godzin temu Mega muzyka, a przy okazji gameplay. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 43 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: To prawda ale chyba naturalnym jest ciągle coś ulepszać, zmieniać, udoskonalać. Pewnie, szczególnie u kobiety lubię takie zmiany, nowe bucki, suk.ienka, szminka i rozpusczone włosy lub cudowne loki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ciekawe co Twój połówek piwie na to jak mu do domu przyprowadzisz księcia odmienionego z pasikonika. Kochani, całowałam go na łonie. Przecież ja bym bez niego nigdy do lasu nie polazła Jak jesteśmy nad wodą, to zawsze mi psikusa robi gdy go z oczu tracę, Rzuci patyczkiem, smyrnie gałązką, że to niby jakaś godzina po mnie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 87 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie obiecuj tylko rób jak trzeba, bo pasikoniki i zające pasą się na łące E tam. Poczekam na jakiegoś leśniczego albo grzybiarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 185 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, murb napisał: Jeśli coś wydaje się proste to jest trudne. 🫢 Bo homo sapiens wtedy szukają górnolotnych rozwiązań zamiast użyć prostej metody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach