Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Na muzę Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 60 Napisano 4 godziny temu Mega muza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 4 godziny temu Na to mam ochotę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 103 Napisano 4 godziny temu Dobra, to i ja zwijam żagle. Na dobranoc 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Na to mam ochotę. NIe smuć się tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Baba napisał: Dobra, to i ja zwijam żagle. Na dobranoc Luzik Baba jest ok. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Spaghetti .... napisał: NIe smuć się tak. Lubię czasem smutne. Mają ten klimat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Lubię czasem smutne. Mają ten klimat. Ja też czasem lubię ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 495 Napisano 3 godziny temu Tobie się każda piosenka jeżyka podoba? Bo chyba wszystkie lajkujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu Moja ulubiona warszawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Tobie się każda piosenka jeżyka podoba? Bo chyba wszystkie lajkujesz Dobre pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Malowany napisał: Tobie się każda piosenka jeżyka podoba? Bo chyba wszystkie lajkujesz Nie wszystkie i nie wszystkich, ale niektore osoby trafiają w mój gust co widzisz tutaj. Jak tam z Elcią układa się dobrze ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie wszystkie i nie wszystkich, ale niektore osoby trafiają w mój gust co widzisz tutaj. Jak tam z Elcią układa się dobrze ? Oj tam a może i wszystkie i widocznie mam dobry gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Oj tam a może i wszystkie i widocznie mam dobry gust Nie, akurat z Warszawą mi nie po drodze chociaż byłem ''miód i wino piłem'' Masz podobny bardzo do mnie, bo słucham kilka gatunków muzy. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie, akurat z Warszawą mi nie po drodze chociaż byłem ''miód i wino piłem'' Moja warszawa nigdy jej nie zapomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 3 godziny temu Ta jest fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Moja warszawa nigdy jej nie zapomnę. Ja też, szczególnie jak jechaliśmy furą z towarzystwem i leciało ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 2 godziny temu Polecam stary ale jary serial jeden z lepszych Jeśli ktoś nie widział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 495 Napisano 2 godziny temu 53 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobre pytanie Chyba że to jakieś końskie zaloty 49 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie wszystkie i nie wszystkich, ale niektore osoby trafiają w mój gust co widzisz tutaj. Jak tam z Elcią układa się dobrze ? Dogadujemy się. To najważniejsze. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Malowany napisał: Chyba że to jakieś końskie zaloty Dogadujemy się. To najważniejsze. Twoje zdanie na mój temat mnie tyle interesuje co twoja opinia kozaku Skoro się dogadujecie, to o co masz ból tyłka do mnie ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 9 Napisano 2 godziny temu Fajny duet ale do wysłuchania wrzucili tylko fragment... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 824 Napisano 2 godziny temu Jest juz ciemno i wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 52 Napisano 1 godzinę temu Więc zagram po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 495 Napisano 53 minuty temu 1 godzinę temu, Spaghetti .... napisał: Twoje zdanie na mój temat mnie tyle interesuje co twoja opinia kozaku Skoro się dogadujecie, to o co masz ból tyłka do mnie ? Żartowałem. Wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach