Liz mój kadłub tak 8 Napisano 11 godzin temu Ale na pewno nie mój 17,2 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 11 godzin temu A ja bym sie ohajtal z krejzi lezak Niezla laseczka musi byc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Liz mój kadłub tak napisał: Ale na pewno nie mój 17,2 tak Kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 11 godzin temu Trzeba nie mieć mózgu człowiek rękę wyciąga do 40tki a ta se mnom podciera u pijaka pisząc bzdury nie mające pokrycia z rzeczywistością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: Trzeba nie mieć mózgu człowiek rękę wyciąga do 40tki a ta se mnom podciera u pijaka pisząc bzdury nie mające pokrycia z rzeczywistością Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Kogo? No wkoorwilem się później się dziwi że się nie spotkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 11 godzin temu Ale ona dobrze o tobie deklu pisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 11 godzin temu Wiadomo kogo, chyba tej z imieniem na E albo z nickiem na M XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Kto? Iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: No wkoorwilem się później się dziwi że się nie spotkam Mówiła że dni odliczasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 11 godzin temu Uwielbiam jak ktos triggeruje lezaka XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: No wkoorwilem się później się dziwi że się nie spotkam Z kimś z forum zdążyłeś się spotkać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ale ona dobrze o tobie deklu pisała Nie mam 13 i mogę udowodnić założyć się o mieszkanie chętny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Z kimś z forum zdążyłeś się spotkać? Na szczęście nie, anastazja może wrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 11 godzin temu Ja marze o spotkaniu z Krejzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: Iskra Iskra wzdycha do Lexa, więc jesteś bezpieczny. Niepokojące jest dziwne zainteresowanie tobą Malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: No wkoorwilem się później się dziwi że się nie spotkam Już masz pewność że nie można ufać.. Teraz byś żałował, nic by nie zostało miedzy wami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Liz mój kadłub tak napisał: Nie mam 13 i mogę udowodnić założyć się o mieszkanie chętny? Co innego ludzie mówią. Mi nie musisz udowadniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Liz mój kadłub tak napisał: Trzeba nie mieć mózgu człowiek rękę wyciąga do 40tki a ta se mnom podciera u pijaka pisząc bzdury nie mające pokrycia z rzeczywistością Posty pomyliłeś, kto inny tak pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Co innego ludzie mówią. Mi nie musisz udowadniać. Gówwno wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Już masz pewność że nie można ufać.. Teraz byś żałował, nic by nie zostało miedzy wami. Ale to o tobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: Gówwno wiedzą Ja ci wierzę. ty 17 ja przegryw mała kuśka 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Mówiła że dni odliczasz Piłeś z rana że tytułu tematu nie pamiętasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ale to o tobie No nie mów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Posty pomyliłeś, kto inny tak pisał. Nie mąć mu w głowie. On głupi nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Piłeś z rana że tytułu tematu nie pamiętasz? Facet, który non stop lata za Leżakiem i pisze o jego kusce musi być ciepły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Posty pomyliłeś, kto inny tak pisał. Czyli to nie prawda nie ublizalas pena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie mąć mu w głowie. On głupi nie jest. Pomyliłeś adresy, ustawiać to możesz E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Facet, który non stop lata za Leżakiem i pisze o jego kusce musi być ciepły Przemilczę jaki musi być, bo go tym tekstem ratujesz i wg mnie w imię starej sympatii, której ten głąb nie dostrzeganie jesteś głupia, wiesz co robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Pomyliłeś adresy, ustawiać to możesz E A ty kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach