Liz mój kadłub tak 8 Napisano 8 godzin temu Już zablokowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 8 godzin temu Tak jej mów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 8 godzin temu Już niedługo sie widzicie podobn podekscytowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Tak jej mów Widzisz jaki potrafię być elokwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 8 godzin temu Czuję, że będziecie mieli wiele wspólnych tematów na spotkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: Widzisz jaki potrafię być elokwencji Jestem pod wrażeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jestem pod wrażeniem. Bo mnie wcale nie znasz do swojej kobiety która ma sporo chęci mam same torciki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 8 godzin temu Ja bym sie z krejzi pokochal i wzial kapiel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Liz mój kadłub tak napisał: Widzisz jaki potrafię być elokwencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Czuję, że będziecie mieli wiele wspólnych tematów na spotkaniu Więcej niż Ty z monotematyczną Elą jak się skończy komu obrabiać doope zrobi się niezręczna cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 8 godzin temu Nie wiem kto co do mnie pisał ale walcie się wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 8 godzin temu A widzieliście już swoje foteczki słodziaki? Czy dopiero na dworcu sie zobaczycie.? Kto do kogo jedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 8 godzin temu Ciekawe czy jutro na silowni bedzie jakas fajna.krejzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 8 godzin temu Dobranoc elcia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem kto co do mnie pisał ale walcie się wszyscy. Dobry unik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Więcej niż Ty z monotematyczną Elą jak się skończy komu obrabiać doope zrobi się niezręczna cisza. na różne tematy gadamy. Np o związkach i seksie. Z tobą się nie da. Wiadomo czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Dobranoc elcia xD Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 8 godzin temu Ostatnio w saunie z rana jaka brytyjka.byla.mamuska, stopki i nogi miala mistrzostwo swiata Z taka to bym robil bejbiki oporowo.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, libi sztisel napisał: A widzieliście już swoje foteczki słodziaki? Czy dopiero na dworcu sie zobaczycie.? Kto do kogo jedzie? Iskra widziała. Niezle z niego mięcho i jego "wolwinka" zrobiła na niej wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, monsieur1 napisał: Ciekawe czy jutro na silowni bedzie jakas fajna.krejzi xD A jak wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Malowany napisał: Iskra widziała. Niezle z niego mięcho i jego "wolwinka" zrobiła na niej wrażenie Powtórz to jeszcze raz, a potem udawaj że Ci to obleci Widziałam ciało, twarz po części Z drugiej strony to samo. Ja to rozumiem, tak samo nie ufam już nikomu. Edytowano 8 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Iskra widziała. Niezle z niego mięcho i jego "wolwinka" zrobiła na niej wrażenie Powtarzasz to w kółko jakbyś był zazdrosny zamiast olać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 8 godzin temu Żeby komplementowac leżak i kłamać, że odlicza dni do spotkania to już chyba niżej upaść nie można. Dobrej nocy wszystkim. Tyle ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 8 godzin temu Podejrzewam ze jest drobna brazowe wlosy i dlugie szczuple nogi xD Ale moja ukochana musi miec fajne stopki, ktore mnje kreca, a nie wiem jakie tutaj maja dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 53 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: Więcej niż Ty z monotematyczną Elą jak się skończy komu obrabiać doope zrobi się niezręczna cisza. Iskra, sorry że się wtrące, bo wiem, że masz bekę ostrą, ale może wystarczy na dziś ? Wiesz o czym ostatnio gadaliśmy ... Odpocznij przez duże O. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 8 godzin temu Na saunie moge ocenic.od razu xD Z rana mamuska w saunie i jej stopki cos niesamowitego xD A potem silownia a tam towary w legginsach i ich doopy FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Iskra widziała. Niezle z niego mięcho i jego "wolwinka" zrobiła na niej wrażenie Haha czy ta wołowinka o której myśle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Powtarzasz to w kółko jakbyś był zazdrosny zamiast olać. O nią? Litości. Na głowę nie upadłem. Nie lubię jak ktoś kłamie i zmyśla. Nie lubię kłamców i pozerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 8 godzin temu A co sraghetii nikt nie jest zainteresowany wrzucaniem piosenek w twoich tematach, to won do spania, a od iskry sie odczep xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Iskra, sorry że się wtrące, bo wiem, że masz bekę ostrą, ale może wystarczy na dziś ? Wiesz o czym ostatnio gadaliśmy ... Odpocznij przez duże O. Spokojnie, nie jest jak ostatnio i raczej się nie zanosi. Trochę sobie przemyślałam to i owo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach