9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Tylko w tym miejscu dołożyć ps2 i ps1 oryginalne fajnie będzie wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu A ps1 masz oryginalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Technicznie trzeba tylko splitera hdmi 3do1 jak w salonie do rzutnika Ps2 by poszło cyfrowym hdmi 1080i Ps1 scart do hdmi też cyfrowe Pcet kadłub już jest cyfrowe hdmi A analogowy vga jest mmf retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, MerkuT napisał: A ps1 masz oryginalne? No z 5szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 2 godziny temu A wrzucisz kiedys foto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Ale bym kupił specjalnie uzywanom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Bo tamte mam jako towar i som nowe i warte tyle tysięcy że se mogę za jedną 85" drugi kupić albo ze 3 nie wiem po ile teraz chodzom ebay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, MerkuT napisał: A wrzucisz kiedys foto? Setupu tak dzisiaj podlaczylem kadłub do 2x23" +19" sony i jednocześnie na drugim sygnale mff do 2x23" i jednocześnie na drugim sygnale 19" retro mff I jeszcze jednocześnie można podłączyć laptopa do 2x23" xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Ale można jeszcze więcej nackac czyli ps2 i ps1 może nawet retro bude p4 gf3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Spliter analogowy widziałem za 26zl w magazynie allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu A wgl to znalazłem typa co ram sprzedaje retro 13zl 4gb bym wymaksowal mff xp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: Tylko w tym miejscu dołożyć ps2 i ps1 oryginalne fajnie będzie wyglądać A PO CO JAK TWOJA CAŁA MELINA WYGLADA JAK RETRO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu A jak liczę po chalupie to mi brakuje tak z 7-8 kabli dsub żeby wszystko domnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tofik napisał: A PO CO JAK TWOJA CAŁA MELINA WYGLADA JAK RETRO Taki kącik xp ps2 ps1 według mnie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: Taki kącik xp ps2 ps1 według mnie pasuje WEDLUG MNIE TEZ BEDZIE KOMPONOWAŁ SIE Z RESZTĄ MELINY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tofik napisał: WEDLUG MNIE TEZ BEDZIE KOMPONOWAŁ SIE Z RESZTĄ MELINY Nom będzie ślicznie wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu I jak przeniose ps2 i radyjko to się zrobi miejsce na drugi retro monitor obok 32 lub można wrzucić 50-75" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Ja to bym chciał najbardziej 3d 65" sony to bym miał coś innego niż reszta rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 2 godziny temu nieustannie baluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu I przy okazji można by zbudować kadlub najmocniej do 3d znaleźć sterowniki ostatnie nVidie co miały 3d i odczytac najwyzszy model i kupić jakoms 970 gtx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Bo tam przy drzwiach mam miejsce na kadłub 3d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Także jest w czym progresowac i na co wydawac płyty huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: Bo tam przy drzwiach mam miejsce na kadłub 3d Ty sam wyglądasz jak kadłub jeebany grubasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: Także jest w czym progresowac i na co wydawac płyty huh Mam nadzieję że w końcu siostra zainterweniuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu A jeśli mi odda kase za mff della zamiast naprawy to kupie za darmo 8gb ddr4 bo już znalazłem za 51zl a będę miał zwrot 50 w monetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tofik napisał: Mam nadzieję że w końcu siostra zainterweniuje A jej co do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: nieustannie baluje To jest chyba maksymalizm w minimalizmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: A jej co do mnie To że przyjedzie z Anglii a tam tona złomu naje.bana w melinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tofik napisał: To że przyjedzie z Anglii a tam tona złomu naje.bana w melinie No i co z tego już widziała nawet kallax 16 konsol w śmierć matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Jej syn to samo robi też lubi elektronikę i różne rzeczy jak coś pytam to ona że on już takie coś ma to spyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach