9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Widzę że dopa cie piecze i tyle ja kupuje z zarobionych proste nikt mi nie daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu A jak zarobić no trzeba taniej kupić drożej sprzedać i najlepiej to zrobić z pół roku wyprzedzeniem żeby podatku dochodowego nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Zresztą teraz można handlować do 3200mc przychodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: Widzę że dopa cie piecze i tyle ja kupuje z zarobionych proste nikt mi nie daje Jak Ty złotówki w życiu nie zarobiłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tofik napisał: Jak Ty złotówki w życiu nie zarobiłeś Przecież ostatnio płytę sprzedałem kupiłem za 55 poszły 450 to +400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: Jej syn to samo robi też lubi elektronikę i różne rzeczy jak coś pytam to ona że on już takie coś ma to spyta Jej syn jest bogatym programistą a nie upośledzonym bezrobotnym prawiczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu A że 4 lata temu no tak trzeba czas robi cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tofik napisał: Jej syn jest bogatym programistą a nie upośledzonym bezrobotnym prawiczkiem Ja bzykam jej psiapsi i to wie bo po seks usłyszałem że przystojny od sis pewnie obgadaly mi 17,2 fioota Ja później będę pracował najpierw się urzadze na kwadracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Calom komode tak mogę zrobić retro np w środku gazety lego będzie fajny kącik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu A akcesoria do pakowania przeniosę do 1 szulady 32tv albo do szafy ojca przedpokoju bo właściwie mam niepotrzebnie nawalone wystarczy pudełka do skladania folia tasma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Tofik napisał: bogatym Dzisiaj urząd skarbowy wydział podatków do mnie dzwonił mam się wstawic w ciągu kilku dni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: Dzisiaj urząd skarbowy wydział podatków do mnie dzwonił mam się wstawic w ciągu kilku dni To w końcu pójdziesz siedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, 9ty pcet rozpakowany tak napisał: Ja bzykam jej psiapsi i to wie bo po seks usłyszałem że przystojny od sis pewnie obgadaly mi 17,2 fioota Ja później będę pracował najpierw się urzadze na kwadracie Od sztucznej ciipy usłyszała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Tofik napisał: To w końcu pójdziesz siedzieć Nie mówiła że dobrze wszystko wyprostowalem z czynnym zalem ale jednom rzecz trzeba skreślić jeszcze i parakfe zostawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Tofik napisał: Od sztucznej ciipy usłyszała Od Magdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Kawał chamskie teksty jesteś a mógłbym ci ram wysłać albo kadłub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Cóż każdy ma swojom dume jak będę stukal iskre to coś ci wyslemy z pcet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 2 godziny temu Jeśli bo nie wiem czy mi siadzie przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
9ty pcet rozpakowany tak 5 Napisano 1 godzinę temu Ona też kreci nosem więc to na wodzie pisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 1 godzinę temu Też nie wiem ile Leżaka w Leżaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 102 Napisano 51 minut temu W środku tygodnia to trochę ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach