Jimmy Savile 3 Napisano 11 godzin temu (edytowany) #czujedobrzeczlowiek https://imgbox.com/rvBgEY7w Edytowano 11 godzin temu przez Jimmy Savile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 11 godzin temu A na pierwszym co masz? Jaka dystro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 3 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, PsiKutA napisał: A na pierwszym co masz? Jaka dystro? Na pierwszym też mam Linux i Windows tak jak na tym. Ten robi za zapasowy. Mint xfce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 11 godzin temu Spoko A po co ci windows? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 3 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, PsiKutA napisał: Spoko A po co ci windows? DO GIER. Mam tam zainstalowane CollinMcrae2005 Euro truck simulator 2 i GTA SA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 10 godzin temu Mi na devuan linux lepiej dzialaly gry niz na windows Na FreeBSD tez dzialaja gry z windowsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, PsiKutA napisał: Mi na devuan linux lepiej dzialaly gry niz na windows Na FreeBSD tez dzialaja gry z windowsa Wiem że działają ale na razie jeszcze nie umiem tego zrobić. Próbowałem przez wine włączyć ale nie działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 10 godzin temu Spoko, bo z tym wine jest tez pieerdolenia duzo, dlatego ja postanowilem, ze nie bede gral w gierki z windowsa juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 10 godzin temu A gta san andreas cale przeszedles? Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 3 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, PsiKutA napisał: A gta san andreas cale przeszedles? Xd Tak całe i to nie raz. Tylko trochę oszukiwałem, bo z kodami. Chętnie bym przeszedł bez kodów teraz, ale muszę nowego pada najpierw kupić bo mi się popsuł. Edytowano 10 godzin temu przez Jimmy Savile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 10 godzin temu I dlugo sie przechodzi? Ja mam na emulator do ps2 gta san andreas i sprawdzalem juz i dziala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 3 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, PsiKutA napisał: I dlugo sie przechodzi? Ja mam na emulator do ps2 gta san andreas i sprawdzalem juz i dziala xD Mi się zeszło ze 2 miesiące pierwszy raz. A drugi krócej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 10 godzin temu To dlugo xD Dluga gra, FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, PsiKutA napisał: To dlugo xD Dluga gra, FAK Tak wyszło jak jedną misję czasami kilka dni robiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 10 godzin temu Niezle, ja w gierki na PSP teraz gralem jak nie mialem internetu w telefonie, fajnie bylo Splinter cell calego przeszedlem W ogole lepiej sie czulem jak nie mialem mobilnego neta ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 9 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, PsiKutA napisał: Spoko, bo z tym wine jest tez pieerdolenia duzo, dlatego ja postanowilem, ze nie bede gral w gierki z windowsa juz dziwne, u mnie wszystko praktycznie działa od strzała przez heroic launcher Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Nie wiem co to, ja i tak w gry gram na androidzie retroid pocket 5, a na moim thinkpad x200 uzywam tylko terminala do laczenia sie z serwerem openBSD i menadzera okien wiec chooy mnie jakies linuxy i gry z windowsa i launchery zjeebane, i jakies flatpaki ubuntu goowno psa Edytowano 9 godzin temu przez PsiKutA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PsiKutA 0 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ale sobie zaraz do sauny finskiej wskocze i sie wygrzeje, ciekawe czy bedzie znowu jakis piekny blond aniol albo hinduska Bogini z pieknymi stopkami, o maj gad Threesome w saunie z blondynka i hinduska, jea Edytowano 9 godzin temu przez PsiKutA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszmar z Whitehorse 1 Napisano 8 godzin temu 50 minut temu, PsiKutA napisał: Ale sobie zaraz do sauny finskiej wskocze i sie wygrzeje, ciekawe czy bedzie znowu jakis piekny blond aniol albo hinduska Bogini z pieknymi stopkami, o maj gad Threesome w saunie z blondynka i hinduska, jea Kumpel z UK pisał mi ostatnio, że co weekend w Bir/min/g/ham ma miejsce nawet 50 gwa/łtów, nie boisz się o swojego wydepilowanego rowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 8 godzin temu Ja ogolilem jaja bo jutro piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labubu content creator 1 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Ja ogolilem jaja bo jutro piątek Pochwonóg na pewno będzie bardzo szczęśliwy z tego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Jimmy Savile napisał: #czujedobrzeczlowiek Po co linux? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 8 godzin temu Czemu se ramu nie kupisz ja kupiłem Teraz dopiero reto 4gb za 13zl a np do laptopa sony widziałem za 15zl 8gb tylko niestety lokalnie i trzeba 45 naprawdę lub wysyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 358 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Jimmy Savile napisał: Na pierwszym też mam Linux i Windows tak jak na tym. Ten robi za zapasowy. Mint xfce Super, widać masz dryg do technologii... ciekaw jestem czy Leżak by sobie nie poradził. Napisz jaki masz RAM w laptopie DDR2? Bo może bym z 2GB znalazł. Edytowano 8 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 7 godzin temu 42 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: Ja ogolilem jaja bo jutro piątek I co z tego? Jak będziesz w domu siedział i czekał na ciotkę, aż żarcie przyniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 7 godzin temu 32 minuty temu, RC + napisał: Super, widać masz dryg do technologii... ciekaw jestem czy Leżak by sobie nie poradził. Napisz jaki masz RAM w laptopie DDR2? Bo może bym z 2GB znalazł. Miałem kiedyś linuxa jeszcze podczas kierunku it i nigdy więcej Linux jest darmowy jak twój czas jest darmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, tymczasowablokada napisał: I co z tego? Jak będziesz w domu siedział i czekał na ciotkę, aż żarcie przyniesie Ze stypiarą będzie sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 7 godzin temu Kilka systemu na raz też miałem w przeszłości ale to słabe lepiej dedykowany sprzęt Bo to jak mieć ps1 a odpalac ps1 na ps3 niby to samo a traci zniesmaczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 358 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pytanie czy warto tak napisał: Miałem kiedyś linuxa jeszcze podczas kierunku it i nigdy więcej Linux jest darmowy jak twój czas jest darmowy Nie masz zielonego pojęcia o linuksie, więc stąd moje podejrzenie co do tego, że tak się go boisz i utknąłeś we wczesnych latach dwutysięcznych myśląc o tym systemie. Ale Przemek pozytywnie zaskoczył za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 0 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, RC + napisał: Nie masz zielonego pojęcia o linuksie, więc stąd moje podejrzenie co do tego, że tak się go boisz i utknąłeś we wczesnych latach dwutysięcznych myśląc o tym systemie. Ale Przemek pozytywnie zaskoczył za to. Tak ci się tylko wydaje uzytkowalem go z rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach