jehiso7806@fursee.com 1 Napisano piątek o 18:38 Obciągacie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 722 Napisano piątek o 18:51 w sensie że spódnice jak sie pomnie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 62 Napisano piątek o 21:02 A na której randce można zdradzić, że jest się mega fanem Mega Mana, mając już prawie 40 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 64 Napisano piątek o 21:08 Na żadnej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 416 Napisano sobota o 08:27 13 godzin temu, jehiso7806@fursee.com napisał: Obciągacie? daj pan spokój takie swinstwa,.do spowiedzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 416 Napisano sobota o 08:28 11 godzin temu, tymczasowablokada napisał: Na żadnej no to juz wiadomo dlaczego taka nieszczeliwA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 416 Napisano sobota o 08:29 11 godzin temu, tymczasowablokada napisał: Na żadnej tak sie nie ciesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 64 Napisano sobota o 08:30 Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: no to juz wiadomo dlaczego taka nieszczeliwA Ja jestem bardzo szczęśliwa. Ale etap randek mam dawno za sobą. A ty chodzisz z Grażyną na randki i romantyczne kolacje? Jak tam przygotowania do rozpoczęcia roku szkolnego? Jutro niedziela handlowa, więc jeszcze masz czas zrobić z Grażyną zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 416 Napisano sobota o 08:34 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Ja jestem bardzo szczęśliwa. Ale etap randek mam dawno za sobą. A ty chodzisz z Grażyną na randki i romantyczne kolacje? tak kolacje w macu na 5 zestawow w drodze z wycieczki do kina na Smerfy. 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Jak tam przygotowania do rozpoczęcia roku szkolnego? Jutro niedziela handlowa, więc jeszcze masz czas zrobić z Grażyną zakupy teraz leze i relaksuje zeszyty nie są potrzebne, nawiazniejsza.wiedza w glowie. a ty od.rana kafe, aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 64 Napisano sobota o 08:43 (edytowany) 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: tak kolacje w macu na 5 zestawow w drodze z wycieczki do kina na Smerfy. teraz leze i relaksuje zeszyty nie są potrzebne, nawiazniejsza.wiedza w glowie. a ty od.rana kafe, aha Jak od rana, jak dwa wpisy umieściłam i jadę na piknik... Forum jest dla kobiet Kleks, więc pozwól mi pisać, gdzie i kiedy chce. Jak tam Iskra? Edytowano sobota o 08:44 przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 416 Napisano sobota o 08:45 Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Jak od rana, jak dwa wpisy umieściłam i jadę na piknik... Forum jest dla kobiet Kleks, więc pozwól mi pisać, gdzie i kiedy chce. no dobra mozesz Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Jak tam Iskra? ok, a co stęskniona? pisz do niej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach