Pytanie czy warto tak 8 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, BułaBoża napisał: Taki duży że nie masz żadnej. Zamierzasz całe życie zakłamywać swoją rzeczywistośc. Pogodz się z faktami. Polecam. Życie staje się proste i piekne wówczas. Wyobraź sobie że nigdy nie szukałem aktywnie poza forum dyskusyjne. No może w liceum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 8 Napisano 4 godziny temu Jak zapytam o związku przynajmniej 10 z pokazaniem siebie i mnie odrzucom to dam se spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 3 godziny temu buła boża? widzę babka dalej tu gnijesz xD a poet wchodzi jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 8 Napisano 3 godziny temu 35 minut temu, sercezkamienia napisał: buła boża? widzę babka dalej tu gnijesz xD a poet wchodzi jeszcze? I co udało ci się 100k odłożyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Pytanie czy warto tak napisał: I co udało ci się 100k odłożyć? Wiesz jak to jest w życiu, zarabiam ale też mam wydatki, rachunki i lubię sobie kupić jakieś rzeczy zachcianki, także no jeszcze 100k nie ma ale przyszłym roku 100 tysięcy złotych polskich na koncie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, sercezkamienia napisał: Wiesz jak to jest w życiu, zarabiam ale też mam wydatki, rachunki i lubię sobie kupić jakieś rzeczy zachcianki, także no jeszcze 100k nie ma ale przyszłym roku 100 tysięcy złotych polskich na koncie będzie. Mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jimmy Savile napisał: Mitoman AJJJJ PRZEMEK, 100K to nie jest jakoś bardzo dużo, jeszcze jak się mieszka z rodziną to można naprawdę sobie odłożyć, ja myślę już o zakupie mieszkania za 5-7 lat bo spadku żadnego nie dostanę bo jestem z rodziny biedaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: AJJJJ PRZEMEK, 100K to nie jest jakoś bardzo dużo, jeszcze jak się mieszka z rodziną to można naprawdę sobie odłożyć, ja myślę już o zakupie mieszkania za 5-7 lat bo spadku żadnego nie dostanę bo jestem z rodziny biedaków To matce sie nie dokładasz za mieszkanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jimmy Savile napisał: To matce sie nie dokładasz za mieszkanie? daje matce co miesiąc 500 złotych a jeszcze sam muszę opłacić swój internet i numer telefonu i jeszcze sam robię sobie zakupy 1-2 w miesiacu a ja jak idę do sklepu to nie robię zakupów za 50 złotych tylko za 200-300 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 11 Napisano 2 godziny temu wypiłem piwo, dobranoc przemek, może za rok wpadnę albo chvj wie kiedy nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Savile 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, sercezkamienia napisał: wypiłem piwo, dobranoc przemek, może za rok wpadnę albo chvj wie kiedy nara dobranoc, wpadniesz jutro albo jeszcze dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 8 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, sercezkamienia napisał: Wiesz jak to jest w życiu, zarabiam ale też mam wydatki, rachunki i lubię sobie kupić jakieś rzeczy zachcianki, także no jeszcze 100k nie ma ale przyszłym roku 100 tysięcy złotych polskich na koncie będzie. A mi matka zmarła 2lata temu zostało mi 21tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 8 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, sercezkamienia napisał: lubię sobie kupić jakieś rzeczy zachcianki No ja też w sierpniu sobie kupiłem 8 komputerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 8 Napisano 2 godziny temu Nie wiem czy wgl by mi się chciało oszczedzac pracujac chyba że bym nie miał pomysłu na xakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytanie czy warto tak 8 Napisano 2 godziny temu Teraz jak zarobie z płyty to od razu chce wydać coś porządnego kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach