Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Milagros30

Klapa w związku po narodzinach dzieci

Polecane posty

Hej, mam dwójkę wapanialychy dzieci 2.6 lat i 6 miesięcy. Z partnerem jestem 12 lat, kiedy byłam w ciazy wszystko było ok,  ale czułam że jak urodze wszystko się zmieni i się nie mylilam😪. Już pierwsza noc po powrocie z maleństwem była taka, że jemu przeszkadzała lampka w pokoju i oczywiście chodzący laktator, bałam się sama spać,  niemowlakiem w pokoju i chciałam żeby on spał w łóżeczku tym bardziej, że maly był spokojny całą noc. Mimo to szybko wyniósł się z sypialni i zostałam tam sama, jaki miałam zawód, bałam się właśnie tego przed porodem obiecywał mi że nie zostanę sama. Mały rósł, spał całe noc, a ja czułam się taka samotna. Zaszłam w drugą  ciążę i jest dokładnie to samo śpię pomiędzy dwójką dzieci a jego wręcz nienawidzę. On wychodzi z domu o 8 wrca o 18, pobawi się 5 minut z dziecmi i leci tekst jestem zmęczony zaraz idę spać.  Mieszkanie jest moje wiele razy chciałam,  żeby się wyprowadził ale on myśli że sb żartuję. Po nocy mija mi złość on dzwoni z dwa razy w dzien co tam jak tam i o to moje życie. Co o tym myślicie, dodam, że starszy go uwielbia, chociaż nie wiem za co. Powinnam to ciągnąć ze względu na dzieci?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować