nie masz uprawnień 4 Napisano 13 godzin temu We wszystkich historiach opisanych w sąsiednim wątku "Klapa w związku po narodzinach dzieci" powtarza się ten sam schemat: Przed narodzinami dziecka facet twierdził, że chce, a po narodzinach mu się odwidziało Wiem, że uważacie mnie na tym forum za głupca, ale śpieszę z wyjaśnieniem jaka jest bolesna PRAWDA, której i tak nie będziecie chcieć przyjąć do wiadomości OTÓŻ CI FACECI NIGDY NIE CHCIELI MIEĆ DZIECI, ALE BALI SIĘ TO POWIEDZIEĆ, bo jak facet powie, że nie chce mieć dzieci, to ŻADNA KOBIETA GO NIE CHCE Teraz już wiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 13 godzin temu Facet który sie boi baby to cìpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, BułkaBożowa napisał: Facet który sie boi baby to cìpa Naprawdę nie zrozumiałaś? Tu nie chodzi o strach przed babą, tylko przed samotnością Przecież potem ci sami faceci nie boją się zrobić czegoś co wymaga o wiele większej odwagi i grozi dużo surowszymi konsekwencjami, czyli porzucenie kobiety z dziećmi Ale po prostu chcą kogoś mieć przez ten czas, póki nie ma dzieci, a nie być skazanymi na samotność, dlatego celowo kłamią Mówią kobietom to co one chcą usłyszeć Tak jak handlarze samochodów, którzy mówią, że każdy samochód ma mały przebieg i jest bezwypadkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 13 godzin temu Dla faceta, który nie chce mieć dzieci jest taki wybór: Albo wieczna samotność aż do śmierci Albo skłamać, że chce mieć dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 13 godzin temu Tak czy srak to słabe i tylko idjotki się na to nabierają. Poza tym baby same potrafią wychować dzieci i mają wyebane ze chlop odchodzi bo i tak misja wykonana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 13 godzin temu Niby taki jesteś mądry a wierzysz ze każda baba chce mieć dzieci albo że może je mieć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, BułkaBożowa napisał: Tak czy srak to słabe i tylko idjotki się na to nabierają. Poza tym baby same potrafią wychować dzieci i mają wyebane ze chlop odchodzi bo i tak misja wykonana Nie wiem czy tylko ...ki, jak facet dobrze kłamie, to niby jak kobieta ma się domyślić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 13 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, nie masz uprawnień napisał: OTÓŻ CI FACECI NIGDY NIE CHCIELI MIEĆ DZIECI, ALE BALI SIĘ TO POWIEDZIEĆ, bo jak facet powie, że nie chce mieć dzieci, to ŻADNA KOBIETA GO NIE CHCE to bzdura kaspiej jestem zywym dowodem na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, nie masz uprawnień napisał: Nie wiem czy tylko ...ki, jak facet dobrze kłamie, to niby jak kobieta ma się domyślić? Normalnie. No ja wiem kiedy typ klamie od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 13 godzin temu Poza tym za alimenty można ścigać z palcem w dùpje jelopa więc po co robić guwniaka. Będziesz zniszczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, BułkaBożowa napisał: Niby taki jesteś mądry a wierzysz ze każda baba chce mieć dzieci albo że może je mieć xD We wszystkich serwisach randkowych, z których korzystałem ponad 90% kobiet chce mieć dzieci, a te 10% kobiet, które deklarują, że nie chcą mieć dzieci, to albo jakieś biznesłomen, albo jakieś całe wytatuowane os stóp do szyi wariatki albo coś w tym stylu i mimo, że od 25 lat szukam kobiet przez internet i przez te lata z kilkoma nawiązałem jakąś relację, to niestety z żadną która nie chciałaby mieć dzieci Tylko ja miałem nieco delikatniejszą strategię niż tamci faceci, zamiast kłamać, że chcę mieć dzieci, po prostu odwlekałem temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, BułkaBożowa napisał: Poza tym za alimenty można ścigać z palcem w dùpje jelopa więc po co robić guwniaka. Będziesz zniszczony Niby jak będziesz ściągać alimenty jeśli nie będzie ani ślubu ani dziecka? Słucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, nie masz uprawnień napisał: Niby jak będziesz ściągać alimenty jeśli nie będzie ani ślubu ani dziecka? Słucham Normalnie testy dna i masz przeyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 12 godzin temu No jak nie będzie to i alimentów nie będzie logiczne wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, BułkaBożowa napisał: Poza tym za alimenty można ścigać z palcem w dùpje jelopa więc po co robić guwniaka. Będziesz zniszczony 2 minuty temu, BułkaBożowa napisał: No jak nie będzie to i alimentów nie będzie logiczne wtf Przecież napisałaś, że "po co robić guwniaka" czyli, że alimenty można ściągać i bez dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, nie masz uprawnień napisał: Przecież napisałaś, że "po co robić guwniaka" czyli, że alimenty można ściągać i bez dziecka Niekumaty jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, BułkaBożowa napisał: Niekumaty jestes Tak, nie rozumiem jak ktoś pisze, że czarne jest białe, dlatego wyjaśnij co miałas na mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, nie masz uprawnień napisał: Tak, nie rozumiem jak ktoś pisze, że czarne jest białe, dlatego wyjaśnij co miałas na mysli Kùrwa mac nie chce mi się. Po chùj zapladniacie chore lanie jak nie chcecie a potem płacić i tak musicie czaisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BułkaBożowa napisał: Kùrwa mac nie chce mi się. Po chùj zapladniacie chore lanie jak nie chcecie a potem płacić i tak musicie czaisz No to pytanie nie do mnie, bo jak mówiłem, ja nikogo zapładniać nie zamierzam i nie rozumiem facetów, którzy tak robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 62 Napisano 12 godzin temu Ja bym prędzej uznał, że kobieta chcąca mieć dzieci nie jest po prostu dla mnie. Poza tym ja wątpię, że jakaś kobieta by mnie mogła chcieć do posiadania dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 70 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, nie masz uprawnień napisał: Przecież napisałaś, że "po co robić guwniaka" czyli, że alimenty można ściągać i bez dziecka w sumie można na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: w sumie można na siebie bez ślubu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 10 godzin temu Czeba przemyśleć temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, kontospecjalniedlamary napisał: to bzdura kaspiej jestem zywym dowodem na to a ty powiedziałeś, że nie chcesz mieć dzieci i kobiety mimo tego cię chciały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BułkaBożowa napisał: Czeba przemyśleć temat alimentów na siebie pomimo braku ślubu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, nie masz uprawnień napisał: alimentów na siebie pomimo braku ślubu? Ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, BułkaBożowa napisał: Ogólnie to ja też mogę dostac jakieś alimenty ogólnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, nie masz uprawnień napisał: to ja też mogę dostac jakieś alimenty ogólnie? Jeśli się ożenisz z bogatszo niż Ty to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 9 godzin temu I udowodnisz ze zyjesz w ubóstwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, BułkaBożowa napisał: Facet który sie boi baby to cìpa Nawet baby 195 cm? No nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach