BułkaBożowa 17 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: Nawet baby 195 cm? No nie wiem. Baba to baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 28 minut temu, BułkaBożowa napisał: Baba to baba. 195 to już nie baba. Edytowano 9 godzin temu przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 70 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, nie masz uprawnień napisał: bez ślubu? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 8 godzin temu 37 minut temu, Be quiet! napisał: 195 to już nie baba. Spjerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BułkaBożowa napisał: Spjerdalaj Żart. Kawał baby z ciebie. Weź powiedz, że zupa za słona heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Be quiet! napisał: Żart. Kawał baby z ciebie. Weź powiedz, że zupa za słona heh. Więcej zup nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 8 godzin temu Właśnie ksiazke o ziemniakach ogladam żeby nie było nie. Będę gotować za tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 3 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, BułkaBożowa napisał: Więcej zup nie będzie. Zup, czy typa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Be quiet! napisał: Zup, czy typa? Nie będzie niczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 715 Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, nie masz uprawnień napisał: OTÓŻ CI FACECI NIGDY NIE CHCIELI MIEĆ DZIECI, ALE BALI SIĘ TO POWIEDZIEĆ, bo jak facet powie, że nie chce mieć dzieci, to ŻADNA KOBIETA GO NIE CHCE Teraz już wiecie a oni jeszcze nie ogarneli że nie sa niezbędnie potrzebni do wychowywania dzieci? wolą zostać bankomatem na kolejne kilkanaście lat? Serio?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 62 Napisano 7 godzin temu Ja dodam, że każdy człowiek to zwierze stadne i niestety, również ci, którzy nie mogą, nie chcą lub nie powinni mieć dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 715 Napisano 7 godzin temu 59 minut temu, BułkaBożowa napisał: Spjerdalaj Masz 195 cm wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, BułkaBożowa napisał: Kùrwa mac nie chce mi się. Po chùj zapladniacie chore lanie jak nie chcecie a potem płacić i tak musicie czaisz dlaczego twierdzisz, że chore łanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 3 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, nie masz uprawnień napisał: dlaczego twierdzisz, że chore łanie? bidulki z bastardami i curkami niedorobionymi lepiej brzmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 46 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: bidulki z bastardami i curkami niedorobionymi lepiej brzmi? If ju hepi and ju nol it klap jo hends Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: bidulki z bastardami i curkami niedorobionymi lepiej brzmi? ale to nimi stają się dopiero po tym jak facet je zostawi z dziećmi więc kiedy facet robi dziecko takiej, to ona jeszcze chora łanią nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 3 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, nie masz uprawnień napisał: ale to nimi stają się dopiero po tym jak facet je zostawi z dziećmi więc kiedy facet robi dziecko takiej, to ona jeszcze chora łanią nie jest Z niektorymi moze gadac tylko chora łania znaczy sie masochistka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 7 godzin temu Bidulki z bastardami XDD A kto to sa bastardy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie masz uprawnień 4 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Alex Angel napisał: Bidulki z bastardami XDD A kto to sa bastardy?? mi bastard kojarzy się z retardem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 6 godzin temu Ogladalam netflix o babie która nękała wlasnom córkę sms typu zabìj się pasztecie. Pjerdolnieta ta Ameryka. A ryj miała jak koń obrzydliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Qwerty88 napisał: Masz 195 cm wzrostu? Tak mam a wy macie jakieś kompleksy wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 715 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BułkaBożowa napisał: Tak mam a wy macie jakieś kompleksy wzrostu ja miałam kiedyś bo mi brakowało cm w sporcie, ale teraz już mam inne życie i nie zastanawiam sie nad tym wcale. Dziwne wnioski wyciągasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 3 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, Alex Angel napisał: Bidulki z bastardami XDD A kto to sa bastardy?? znaczy się bekart, dziwne ze nie ma zenskiego odpowiednika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 6 Napisano 6 godzin temu To kobiety chyba tez mozna bastard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Qwerty88 napisał: ja miałam kiedyś bo mi brakowało cm w sporcie, ale teraz już mam inne życie i nie zastanawiam sie nad tym wcale. Dziwne wnioski wyciągasz Nie chciałabym być nizsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach