Baba 122 Napisano 12 godzin temu Będę podrywać kogo popadnie i gdzie popadnie. Magdaleno To będzie moja decyzja. Tobie nic do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu To wypieerdalaj na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu I zajmijcie sie goowniakami swoimi lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Jedyne co cie przycisnie to stolec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 846 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Będę podrywać kogo popadnie i gdzie popadnie. Magdaleno To będzie moja decyzja. Tobie nic do tego. I bardzo dobrze bo człowiek wolny i robi na co ma ochotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 53 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Będę podrywać kogo popadnie i gdzie popadnie. Magdaleno To będzie moja decyzja. Tobie nic do tego. Jedź do sanatorium, bo przy jednej dziurze kot jednak zdycha A coś jednak brakuje i nosi dópsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 53 Napisano 12 godzin temu Pstrokate coś zabolało. Więc wrócę do tematu, który zablokował ten od kazirodztwa. Ustawiać to sobie możesz ale buty w domu, jak ci górnik na emeryturze pozwoli. Nie mnie i nie szukaj wrogów na siłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 12 godzin temu Zapomnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu wy wolne nie jestescie bo widmok was trzyma na smyczy jak suczki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 4 Napisano 12 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Smacznego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 122 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Jedź do sanatorium, bo przy jednej dziurze kot jednak zdycha Masz teksty jak dzieciak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 53 Napisano 12 godzin temu I nie ma blokera Przypadek? Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Teraz dwojka blokerow jest xD Mozliwe ze srun z klaudia blokuja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 83 Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, Baba napisał: Będę podrywać kogo popadnie i gdzie popadnie. Magdaleno To będzie moja decyzja. Tobie nic do tego. A o co szło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 53 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, BułkaBożowa napisał: Zapomnij Co to za awatar? Wyglądasz jak z muppet show Edytowano 12 godzin temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 34 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Masz teksty jak dzieciak. Babo, zostałaś lesbijką? Dlaczego Madzialena ci poleca dziury? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 846 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: I nie ma blokera Przypadek? Nie sądzę Nie pij juz wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 4 Napisano 12 godzin temu My computer thinks i'm gay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 53 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie pij juz wiecej Jestem trzeźwa, a ty popracuj nad syndromem sztokholskim. Oczywiście twój wpis zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 846 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Jestem trzeźwa, a ty popracuj nad syndromem sztokholskim. Oczywiście twój wpis zgłaszam. Zglaszaj sobie co chcesz tylko nie atakuj tak innych caly czas bo nie ładnie. Edytowano 12 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 53 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: Masz teksty jak dzieciak. A ciebie coś zabolało, bo coś jest na rzeczy. Starego sobie ustawiaj w domu, a nie mnie, skoro jesteś zależna od niego wścibska babo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 53 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zglaszaj sobie co chcesz tylko nie atakuj tak innych caly czas bo nie ładnie. Stop kazirodztwu, wpisom psycholi i starym babom w dużych kieckach, które bronią tego na karetce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 122 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Pstrokate coś zabolało. Więc wrócę do tematu, który zablokował ten od kazirodztwa. Ustawiać to sobie możesz ale buty w domu, jak ci górnik na emeryturze pozwoli. Nie mnie i nie szukaj wrogów na siłę Powtórzę, masz teksty jak dzieciak i nie ty będziesz decydować o tym gdzie piszę i kogo podrywam- twoim zdaniem. Dziwne, że faceci tego o mnie nie piszą a znają mnie tu i tam. Zawsze ciebie traktowałam według naszych relacji. Nie sugerowałam się niechęcią ludzi do twojej osoby, a jest ich tu sporo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu A ty jezowa nie wydawaj innym polecen i nie rzadz, bo za cienka w uszach jestes Tym bardziej kozaczyc przed forumowiczami z dluzszym stazem nie przystoi. Jestes jakims randomem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Rzadzic to sobie mozecie wlasna doopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BułkaBożowa 17 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Co to za awatar? Wyglądasz jak z muppet show To ja gremlina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 846 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Stop kazirodztwu, wpisom psycholi i starym babom w dużych kieckach, które bronią tego na karetce Masz coś do starych bab w dużych kieckach? Niech sibie wyglądają jak wyglądają i co cie to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu Ja predko nie pospie, ty idz jezowa spac, bo juz po dobranocce dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 7 Napisano 12 godzin temu (edytowany) I nie pyskuj jezowa, troche szacunku do innych i nie szczekaj tyle jak twoj pan widmok Edytowano 12 godzin temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach