murb 224 Napisano 17 godzin temu mają dziś obywatele leniwa niedzielę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 376 Napisano 17 godzin temu Leniwa i pochmurna. A miałam iść na rower. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 224 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Leniwa i pochmurna. A miałam iść na rower. Zaryzykuj i idź. Może się rozpogodzi tak jak wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alex Angel 8 Napisano 16 godzin temu (edytowany) A ja z rana niedziela na drodze przejechana wiewiorka z odrabanym lbem i magpie ze zlamanym skrzydlem, super widok Edytowano 16 godzin temu przez Alex Angel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 376 Napisano 16 godzin temu Takie są prognozy i taki jest plan. Jeszcze 2 godzinki niepewne, a później już bez opadów, chociaż i bez szału ze słońcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 72 Napisano 16 godzin temu ja w pracy jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ja w pracy jestem ile godzin robisz miesięcznie? chyba jesteś pierwszym człowiekiem który pracuje wiecej niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 720 Napisano 16 godzin temu po uj blokujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach